geweldig

een heel duidelijk antwoord goede service heel snel geleverd Toppy

Beetje jammer

Sneller levering , Helaas een verkeerd product ontvangen en netjes retour gemeld . Ik wacht inmiddels al Een week op de afhandeling van mijn retour. Eerder kan het product niet terug of geruild worden .

Bij Toppy heb je een nette en snelle levering van je spullen.

Gewoon Toppy

Snelle levering. Snelle feedback (ook op Koningsdag). Wel jammer dat je niet 1 aanspreekpunt hebt. Vragen / mails gaan over meerdere schijven waardoor onduidelijkheden kunnen optreden.

Slecht verpakt

De verpakking was meerdere keren beplakt. Net of er al eerder gebruikt gemaakt is van de doos, of dat er één of meerdere keren de doos open/dicht moest. Daardoor was de doos van het artikel licht gedrukt en stond half open. Zelf de onderdelen zaten los in de doos. Gelukkig niet beschadigd. Helaas was het deze keer minder goed, dan mijn eerdere verzending.

De bestelling is niet compleet geleverd

Ik heb een jacuzzi besteld evenals een aantal producten voor de jacuzzi . O.a het noodzakelijk zout. De jacuzzi is keurig op tijd geleverd echter de andere producten zijn nog steeds niet geleverd. Ik heb hiervoor een mail gestuurd en men gaf aan dit in het magazijn na te vragen. Tot op heden, na een 2e mail nog niets vernomen. Ik snap dat het druk is maar wil graag wel op de hoogte gehouden worden. Tevens is het zo dat ik zonder het zout de jacuzzi niet kan gebruiken dus het opbouwen heeft ook geen zin!

Waardeloos

Zwembad besteld, week later word er een bubbelbad geleverd. Foutje kan gebeuren. Maar oplossen ho maar. Na 5 dagen word het verkeerd geleverde opgehaald. Na 3 dagen mailen hoe het er mee staat, en krijg je te horen dat het bestelde zwembad nu niet meer op voorraad is.

Snel en juist geleverd!

Een goed product bij Toppy gevonden tegen een lage prijs. In een drukke tijd daarna snel op tijd geleverd.

Binnen 2 dagen mijn bestelling binnen

Bedankt dat het zo snel ging ondanks de coronatijd en helemaal compleet.

De naam zegt het al......TOPPY

De naam zegt het al......TOPPY

niet ontvangen

Ik heb het product nog niet ontvangen

Toppy altijd een goede prijs.

Erg leuk om de vissen er in te zien. Ik ben niet gewend om een week te wachten op mijn bestelling. Dat was jammer maar dat ligt waarschijnlijk bij postNL.

Prima service en snelle levering

Snel besteld en snel geleverd

Toppy is een toepasselijke naam

Mijn bestelling, vijverpomp die ik zeer snel nodig had, kwam sneller dan werd verwacht. We hadden hem de volgende dag al in huis. Aansluiten was zeer gemakkelijk en de pomp is, zoals op de site al beschreven had, bijna geruisloos. Toen hij in werking was gezet zag je dat de pomp het water snel naar boven pompte en eerst de filterbak vulde en zo weer met een behoorlijke snelheid de beekloop afraasde en met een brede waterval de vijver inviel. Het water, vijver van 5 kubieke meter was na 1,5 dag zonder pomp en filter zat zeer vuil. Je kon geen 20 cm diep kijken. De volgende dag in de loop van de middag was ded vijver kraakhelder. Deze pomp van het merk Aquaforte, (we hadden een Oase pomp en filter) doet echt niet onder voor het merk Oase. Misschien de levensduur maar de pomp die we hadden was ook 3 x zo duur

Super snel geregeld en geleverd!!

Gewoonweg Toppy

Perfect geregeld

Scherpe prijs en snelle service

zeer snelle levering ondanks Covid19

De jacuzzi werd zeer snel geleverd ondanks een melding dat de levering vertraagd zou zijn. We zijn erg tevreden met de jacuzzi. Mooi formaat en zeer simpel op te bouwen.

Top kwaliteit en snelle levering

Toppy

Snelle levering! Allemaal prima gegaan.

Klantvriendelijk website. Snelle levering de artikelen waren keurig verpakt.

Prima verlopen. Besteld en 1 dag later afgeleverd ook in de corona tijd

Prima verlopen proces. 's Avonds besteld en de volgende dag in prima staat afgeleverd.

Snel en correct !

Snel en correct

Zeer snelle levertijd!!!

Besteld, betaald en direct de andere dag in huis...

Makkelijk en snel! 😁

Prettig winkelen en een snelle levering.

Super snel geleverd

Blij met de snelle levering, vooral in deze tijd duurt het overal langer maar niet bij Toppy!!!!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel