perfecte service

perfecte prijs /kwaliteit verhouding.

Prima chat overleg vooraf en prima levering

Niets op aan te merken. Ik kreeg wel een phishing mail met een bericht dat mijn zending was tegengehouden ivm Corona maar de levering had al plaatsgevonden. Dus Toppy, be aware dat er snoodaards zijn die op alle mogelijke manieren gebruiken om jullie communicatie te hacken teneinde nietsvermoedende klanten geld afhandig te maken.

Alles volgens afspraak Toppy 👍

Snelle, correcte levering en dit aan een markt conforme prijs

Levering was zeer snel, netjes verpakt alleen jammer dat er geen nederlandse handleiding bij zat.

Schnelle Lieferung

Alles gut und schnell gelaufen

prima service

prima info en service.

snel accuraat

Bestellen betalen en leveren zo hoort het en zo gaat het bij Toppy

Heel goed product, en heel snel geleverd

Zeer klantvriendelijk

Correcte info en op tijd geleverd

Snel en zonder fout

In deze corona virus time, is het belangrijk voor me dat ik spullen kan laten komen (en de economie enigszins doordraait) zonder dat ik de regels overtreed (veel naar buiten gaan of niet naar buiten gaan als niet echt nodig is). Toppy is een ideale oplossing in deze.

Suoer!

Bedankt voor de snelle levering.

Goed zakendoen

Heb een tweedehands zwembadrobot gekocht en ben er zeer blij mee, heb ook nog een extra filter erbij gekregen dus helemaal top! Accessoire die er niet bij zat is de volgende dag alsnog opgestuurd, dus prima. Ik moet er nog wel mee leren omgaan en kijken hoe die het beste zijn werk doet maar dat gaat wel goed komen.

In 1 woord Geweldig!!!!!

Ik heb een bestelling geplaatst en de volgende dag heb ik mijn bestelling al in goede orde ontvangen .ik ben er super blij mee met deze snelle levering

telefonisch zeer goed geholpen met het zoeken naar het juiste product.

Zeer snelle levering.

Zeer snel, zorgzaam verpakt dakuwel

Eerste bestelling bij toppunt.nl. positief verrast over snelle en zorgvuldig levering. Website ook zeer duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Bedankt

De bestelling was goed te volgen en op tijd bezorgd. Dus TOPPY

Zie bovenstaande

TOPPY !!!!

Alles prima verlopen. Bestelling op tijd afgeleverd. Ook prima verpakt. Ik zal zeker bij een volgende bestelling zeker kiezen voor Toppy.

Als altijd Toppy geregeld

Altijd, snel goed en goedkoop !!

super snelle afhandeling en levering

Erg goed en volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Snelle levering en goede klantenservice

prima prijs/kwaliteit , goede service

Prachtige service

Levering op Tijd Snel antwoord oo de vragen

Volgens verwachting. Zeer goed

Alles op tijd geleverd. Kleine vergissing in de levering maar deze werd direct behandeld en recht gezet. Zeer snel en duidelijk antwoord op mijn vragen via mail

Goedkoop en goede service

Snel goede service