Diverse aankopen voor hottub

Prima service en snelle levering. Snel een antwooord op je vragen.

Toppy is een 'top' bedrijf

We hadden een winterzeil besteld voor ons zwembad op maat gemaakt. Normaal was de levertijd een viertal weken. Na vijf weken hadden we nog niets ontvangen. Ik stuurde een mailtje en kreeg onmiddellijk antwoord dat de levering vertraging zou hebben en dat het nog een week of vijf zou duren. Exact die vijfde week ontvingen we ons zeil. Telkens ik een mailtje stuurde, kreeg ik bijna dezelfde dag nog respons en alles werd correct afgehandeld. Een betere service kon ik niet gekregen hebben! Toppy!!!

Fijn geholpen

Ik bleek het verkeerde filter voor onze spa besteld te hebben, doch op advies van Toppy zelf d.m.v. foto's via Whatsapp. Helaas bleek de filter toch niet te passen, hier kwam ik achter nadat ik hem uit verpakking had gehaald en in spa had proberen te zetten. Filter was dus nat geweest. Toch kon ik de filter retour sturen op hun kosten en kreeg ik het geld retour. Fijne en correcte afhandeling

Toppy

Alles van begin tot eind goed geregeld

Toppie!!

Tevreden

Snelle levering, geheel volgens afspraak en een conform weergave van het product op de site.

Kleine bestelling goed verlopen.

Kleine bestelling snel en correct afgehandeld.

Groot assortiment en snelle levering.

Super !

Had klachten over een aan de randen en hoeken krullend zomerdek. Foto's gestuurd, kreeg opeens zonder aankondiging of discussie een grote doos met een nieuw zomerdek thuisgestuurd!

Toppy!

Snel,goede prijzen, behulpzaam,goede website.

Top bedrijf

Da’s Toppy

Prima.

Prima ondersteuning. Bestel proces liep niet vlekkeloos. Webshop. Maar is netjes opgelost allemaal. Spullen binnen gekregen en zien er goed uit.

Super snel service en voor de toekomst moet nog blijken

Top, keurig op tijd geleverd volgens afspraak

Super service en snelle levering

De duidelijke site en productexperts hebben mij meerdere keren doen besluiten bij toppy.nl te bestellen. Ik heb zelf mijn bouwkundig zwembad gemaakt, mede dankzij toppy.nl

Correct afgeleverd

Ga zo door

Tip top

Goed geregeld snel op tijd binnen

Altijd de beste producten voor het zwembad aan de scherpste prijzen!

Duidelijke, snelle en goede hulp bij het uitzoeken van producten.

De medewerkers van Toppy hebben mij een top Service geleverd. Ik zou een volgende keer zeker weer bij Toppy bestellen.

Toppy

Snelle levering, makkelijk op te zetten luchtbed

Een héle goede keuze en aankoop

Mijn ervaring niets anders als “Toppy”

Goede prijs/kwaliteit, snelle verzending en netjes verpakt. Gr, Mike

Zoals het hoort, uitstekend!

Duidelijke gebruik vriendelijke website/shop. Klantenservice was duidelijk en vriendelijk. Snelle levering. Product niet duur maar goed.

Prompte levering, goed product

De buis voldoet aan alle verwachtingen, en de levering was snel en op tijd.

Ik heb inmiddels meerdere keren contact gehad met Toppy en ik word altijd keurig geholpen danwel doorverwezen. Prettig bedrijf om zaken mee te doen!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel