Uitstekende dienstverlening 👍

👍

Derde maal besteld en altijd goed geholpen

Zeer aangenaam en steeds goed geholpen

Goede producten, op tijd geleverd

producten zijn wel geleverd in de papiercontainer, stond ook op papiertje van PostNL. Nu ben ik tevreden, waren de producten weggehaald dan had Toppy wel een probleem. Tip voor vervoerder om dit niet te doen.

Perfect!

Bestelling is perfect verlopen en ook helemaal naar onze wens!:)

Toppy

Snel geleverd, product was zoals beschreven

Geweldig 👏

Goed product netjes geleverd volgens afspraak

Toppy

Snelle service. Fijne klantenservice

Top aquarium

Super blij is onze dochter met het aquarium. Snel geleverd en alles er bij

Goede prijs kwaliteit

Als is gegaan zoals het hoort

Bestelling snel en een leuke prijs.

De slaapmat is nu mee op pooltocht van de scouting. Zag er goed uit en wordt nu getest in open veld.

goede spullen,lage prijzen

Alles snel ontvangen. Een paar dingen te veel besteld en kon deze gratis retourneren zonder opgaaf van redenen,zelfs geen verzendkosten voor het terugsturen. Toppy!

Goede kwaliteit en snelle levering

Alles was TOPPY!

Supersnelle correcte levering met perfecte timing van de opgegeven leveringsdata!

Fijn geholpen, vlotte levering

Zie bovenstaand

Gewoon goed

Was optijd geleverd

Hele snelle levering

Toppie

Er zijn kleine verbeterpuntjes.

De uitleg en de snelheid waarmee email beantwoord worden kan volgens mij soms nog iets beter. Ook een herstelling duurde net 1 maand, dat is iets te lang.... Ik blijf wel een tevreden klant!

Uitstekende service. Men doet wat er wordt beloofd

Ook bij defect product wordt er adequaat gehandeld.

No nonsens goed product

Snelle levering, goede prijs Ruime keuze aan goede producten

Gedreven en vriendelijke support

Interessant en aangenaam contact

Op tijd geleverd en goed verpakt ..toppie

Gewoon goed ,op tijd ,en het juiste ,dus zeer tevreden

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Toppie

Je krijg wat je besteld en ook snel geleverd

Klantvriendelijk en oplossings gericht

Prima geholpen met defecte jaccuzzi!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel