Mijn bestelling op woensdagavond gedaan, en vrijdag netjes ontvangen, Dit vindt ik respectvol tegenover de klant , Doe zo verder TOPPY , Bedankt en tot de volgende bestelling .

Helemaal super!

Super vriendelijk en behulpzaam contact met de klantenservice, susper snelle levering en keurig verpakt in een doos. Sommige prijzen iets duurder maar zeker concurrerend en het stukje persoonlijk contact/goede service mag best wat kosten.

Toppy is super Top

Veel goedkoper vele artikelen, super snel geleverd, fijne ervaring. Tot volgende keer! Mvgr

Wij genieten iedere dag van de jaccuzi. Het is even leren hoe het water goed te houden. Onze kleinzoontjes 4x genieten er ook van. En ik zeker.hadden wij hem maar eerder gekocht.

mijn zwembad robert

vorig jaar kocht ik een zwembad robot bij toppy maar deze was niet geschikt voor mijn zwembad omdat ik een ovaal bad heb. De robot pakte alleen maar de rechte kanten van mijn bad en de rondingen liet hij liggen waardoor de zand en bladeren bleven liggen. Toppy heeft dat samen met mij goed opgelost,

Super snelle service. Top geregeld.

Mooie site, overzichtelijk en super snelle service.

Correcte levering

Correct en snel

Duidelijke site en vlotte correcte levering.

Snelle levering en goed produkr

2componenten reparatiepasta voor zwembad reparatie onder water. Super resultaat en produkt

PERFECTE SERVICE

Geen opmerkingen alle correct geleverd verdient een pluim

GEWELDIG

Mijn vijver is glashelder met die lamp, Levering feilloos, hartelijk dank !!!

Alles Toppy en snel verlopen

Tekst hierboven zegt al alles!

Super!!

Super prijs, super website, super boot! Ontzettend bedankt

Top service en altijd snel geleverd.

Ik ben al jaren klant bij jullie en kan niets verkeerds zeggen. Altijd snelle levering en zeer ruime keus.

Correcte service en nog betere robot.

Na uitgebreid opzoekwerk terecht gekomen bij Toppy. Ik zocht een robot om ons zwembad te kuisen, maar met fijne filter. Het model die voorgesteld werd is TOP. 2 soorten filters, zuigt zelfs het fijnste zand op. Levering was spijtig genoeg dag te laat maar dit was de schuld van chauffeur van ¨Post.nl, daar kan Toppy niet aan doen. Zij hebben geprobeerd het nog tijdig te laten leveren maar spijtig genoeg niet gelukt.

Eerlijk, snel en kwaliteit

Een bijzonder goede service, snelle levering en kwaliteitsproducten. Super!

Snel en goed geleverd

Precies het materiaal wat ik besteld heb en vlug binnen

goede kwaliteit

Dik tevreden!

Snelle levering, keurig verpakt, scherp geprijst!

Goed service, ook na verkoop

Overzichtelijk website. Bij levering bleek er een scheurtje in het verloopstuk te zitten. Volgende dag een nieuw verloopstuk in huis.

Snelle levering en goed materiaal!

De spullen werden snel geleverd en een verbazingwekkende prijs/kwaliteit verhouding.

Intex pomp

Heb bij dit bedrijf een intex pomp aangeschaft. De eerste keer dat ik deze gebruikte bleek deze defect te zijn. Uiteindelijk heb ik zelf alles moeten regelen met de fabrikant om zo een nieuwe pomp te krijgen.

Na wat problemen prima opgelost.

Na een slechte start is onze klacht serieus genomen en heel goed opgelost. Wij zijn blij dat het uitgepraat is. Een bedrijf die serieus aan de weg timmert en zeker als voorbeeld kan dienen voor meerdere ondernemers !

Levering is prima alleen is er niet 1 tablet heel

Bestelling en levering is prima verlopen. Alleen zijn alle tabletten kapot en dat is wat lastig in de chloorhouder te krijgen

goede service

Voorlopig 2e bestelling geplaatst, nog geen problemen gehad, na mail contact ivm levertermijn zeer vlug antwoord gekregen, producten correct en vlug geleverd dus alles TOPPY

De Kempkens 2100

5465PR Veghel