De bestelling wat ik heb gedaan was goed en snel geleverd. Maar ik heb telefonisch contact op genomen met een technische vraag over mijn zandfilter er werd mij toen gezegd dat een expert mij zou terug bellen, nou tot vandaag 10 Juli heeft die nog niet gebeld, heb het inmiddels aan een andere zwembad leverancier gevraagd moet zeggen ondanks ik die zandfilter daar niet heb gekocht werd ik direct geholpen. Qua materiaal zou ik u aan bevelen maar de service er na is beneden peil.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten, snelle service en snelle levering.

Inhoudelijke vragen over producten beter beantwoorden. Bij een klacht over een filtermand kreeg ik alleen een algemene opmerking over variaties in levensduur van producten, zonder enige relatie met het specifieke product en zonder enige beschouwing van het falen van het product. Ik zou het erg op prijs stellen als Toppy contact zou leggen met mij hierover. Het betreft een filtermand voor een Dolphin zwembadrobot. Mijn e-mailadres is Met dank en groet.

Prima service en adviesverlening

Een pluim voor de klantvriendelijkheid van alle Toppy-medewerkers.

prima producten die hun werk doen

redelijk vlotte levering, goed omschrijving en doel van het gebruik en de werking vasn het product.

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd

Super service

Super service!! Gemaild over een gaatje in de jacuzzi, kregen gewoon een heel nieuw binnenwerk.

Simpel om te bestellen, vlotte levering!

Goed product op tijd geleverd.

goede service, die op tijd was.

Netjes op tijd.

Alles werd snel geleverd, en het aanbod is ruim.

Snel en netjes

goede en zeer snelle levering

Vrijdag pomp besteld Zaterdag reeds geleverd zelfs sneller als opgegeven goed verzorgde levering Jammer is dat de oude uitvoering nog op de website staat en de nieuwe pomp iets lichter is bracht minder water bleek te kloppen na informeren bij de pomp leverancier Graag de website aanpassen

Een tevreden klant :-)

Bestelling en levering ging zoals je mag verwachten: vlekkeloos.

Klein (baby)zwembadje besteld met pomp. De levering verliep snel, maar helaas ontbrak de pomp. Telefoontje naar de klantenservice en zonder moeilijke vragen de pomp zeer snel in huis. Paar dagen later ook nog een telefoontje of alles naar wens is verlopen. Dat is service en zeker een reden om weer bij Toppy te bestellen.

Gemakkelijk, duidelijk, fijne website

Ik had verschillende spullen nodig voor bij het zwembad. Prijs kwaliteit verhouding is goed, had voor hetzelfde geld minder kwaliteit gehad als ik de spullen bij heuts had gehaald van intex

Ik had advies nodig en wilde iets omruilen dat was geen probleem!

Ik had een verkeerd product besteld. Ik kreeg goed advies en kon het kosteloos terug sturen! Top(py)

Snelle levering.

Materialen waren snel geleverd, netjes dat je op rekening kan bestellen en er dat bij retouren het bedrag netjes word verrekend.

Goed webshop, zeer tevreden

Mijn ervaringen zijn positief, goede producten snelle levering, kortom helemaal goed 👍

Toppy!

Prima overzichtelijke webshop. Bestelde producten werden snel en goed verpakt geleverd. Prijsgunstige producten Het aanbevelen waard. Complimenten aan het Toppy-team.

Goede website en snelle levering

Duidelijke uitleg over product. makkelijk te bestellen en snell levering.

Snelle levering betaalbaar overzichtelijke mails en site

Toppie

Goed product, goede levering.

Goed product, goede levering. Alleen vind ik deze vraag om review wat aan de late kant. Maar als het om het product, aankoop en levering gaat ben ik erg positief.

Snelle service en correct ingelicht

Great, doe zo verder !

met gemak keuze maken en bestellen

de eerste bestelling en goed afgewerkt

Perfecte service 😊

Bestellen en de volgende dag al in huis.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel