Pluspunten

Een hele ruime keuze van luchtbedden. Zeer snel afgehandeld en snel geleverd.

Pluspunten

Super snelle en correcte levering. Product goed verpakt. Afhandeling zoals het hoort.

Pluspunten

Snel en foutloos!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles correct afgeleverd.

er word een track and tracé code belooft maar niet gekregen. daardoor de eertste levering gemist op vrijdag . gebeld met het afleverbedrijf. en zo verder zelf afspraak gemaakt voor maandaag. wel spijtig omdat het een verjaardags cadeau was voor zondag. spijtig.

Pluspunten

Prima en snel

Pluspunten

snel en accuraat bedrijf !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling gaat snel en goed

Retour omslachtig als product stuk is, moet eerst foto's sturen... ? Dat moet beter. Product is stuk, dan direct terugsturen en bedrijf moet verder maar regelen met het merk zelf.

Pluspunten

Fantastische service en vlotte belevering, zeer correct en vriendelijke medewerkers.Hebben mij op een enorme manier geholpen bij een defect produkt met een vlotte omruiling. "Chapeau" (hoedje af) zeg ik daar tegen.

Pluspunten

Bestelde zwembadlamp was helaas niet geschikt voor ons zwembad. Communicatie daarover verliep vriendelijk en duidelijk. Keurig mailmelding over retour en teruggave aankoopbedrag, binnen twee dagen was het teruggestort. Zeer tevreden en aan te bevelen. Wij zullen zeker nog een aankoop doen bij Toppy!!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel uit voorraad keurig en netjes op tijd geleverd!

Pluspunten

Snel en correcte service

Pluspunten

Goede producten en vooral snelle, goede aftersale service. Dit bedrijf is een voorbeeld voor vele webwinkels die slecht thuis geven na verkoop van een product.

Pluspunten

levering sneller dan verwacht, product goedkoper dan bij Makro!

- tot nu geen

Pluspunten

Super, ook de nalevering

De Kempkens 2100

5465PR Veghel