3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Lang moeten wachten op de bestelling, en wel meteen moeten betalen.

Pluspunten

Na bestelling zeer eenvoudig producten opgestuurd met info betreffende aflevering datum, binnen gestelde tijd. Verpakking correct, kortom een makkelijke en snelle afhandeling via de website.

Pluspunten

CORRECT

GEEN OPMERKINGEN

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling

Pluspunten

Goede informatie over het product aqua finesse. Vlotte levering. Na het lezen van de beoordeling over mijn bestelde producten heeft deze firma op een professionele manier mijn opmerkingen ter harte genomen. Op een correcte manier werden deze opgelost, afgehandeld. Na een minder goede eerste kennismaking met dit bedrijf ben ik zeer tevreden over de manier waarop zij haar klanten met respect behandelt. (Bedankt Stef en Nick).

Dit is voor het eerst dat ik dit product ga gebruiken. Er staat wel nergens vermeld dat je voor de chloortabletten een dispenser of drijfmandje nodig zult hebben. Dit moet je extra bestellen. Ik heb dus een praktisch probleem ... Bij de bestelling zag ik ook dat er 4 reinigingstabletten voor de filters bijstonden. Deze zaten niet bij de bestelling. Misschien heb ik de info niet goed gelezen, belangrijke zaken over het hoofd gezien. Dit is dan een verbeterpunt voor mij!

Pluspunten

Perfecte service.

Pluspunten

supersnel, perfecte communicatie mbt product en verzending.

Pluspunten

Kwaliteit en snelle levering

Prijsstelling AquaFinesse

Pluspunten

altijd snel en correct

Pluspunten

Pluspunten

Op website stond levering donderdags en krijg de bestelde luchtbed dinsdags al netjes verpakt binnen.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Ruim aanbod, veel artikelen. Makkelijk te bestellen en supersnelle levering met betaling achteraf via Klarna. Hoe makkelijk kan het zijn!

Pluspunten

Correcte aflevering

Track and tracé is wel niet up to date

Pluspunten

Er stond bij bestelling gratis reinigingstabletten voor filter, Maar heb deze niet gekregen ? Was foutje,gaan het nog nasturen,bedankt!

Pluspunten

Vlugge levering!

Pluspunten

Zeer goede klantendienst.

Pluspunten

Makkelijke website, snelle bestelling, vlotte bezorging.

Pluspunten

Super snelle levering, netjes verpakt!!

Pluspunten

Snel en duidelijk netjes verpakt

De Kempkens 2100

5465PR Veghel