1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice.

Verkeerde artikelen geleverd rn zeer slecht verpakt. Kwetsbaar product zat twee keer los in een veel te grote doos, van zeer lage kwaliteit, de doos viel beide keren van ellende uit elkaar.m bij aankomst. Een groot zwaar pakket met verkeerd geleverde artikelen zou gewoon opgehaalt moeten worden , in plaats van dat je dat zelf naar het postkantoor toe moet gaan brengen.

Pluspunten

Snelle reactie. Meedenkend. Goede nazorg.

Ander vervoerbedrijf of producten beter inpakken voor verzending.

Pluspunten

snelle levering zaterdag besteld maandag in huis

geen

Pluspunten

prima website, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

nee

Pluspunten

Correct + een goede communicatie + vlotte afhandeling

was allemaal ok voor mij !

Pluspunten

alles correct, staan steeds klaar om U te helpen indien nodig

O

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel levering

Maat controle .Bij goedkope producten - adviseren 1 maat hoger.

Pluspunten

nette en snelle levering

Pluspunten

Snelheid, correctheid

Pluspunten

Snelle en nette levering en goede nazorg mocht er onverhoopt een keer iets niet kloppen word het snel opgelost.

Pluspunten

snel telefonisch geholpen toen de bestelling via de site niet lukte, snelle levering en goed product

Nee

Pluspunten

Ik koop hier al een poosje mijn spullen heb nog nooit een negatiever ervaring gehad alles altijd netjes op rijd en keurig goed verpakt ontvangen en een super service zonder gemokker er was perongeluk een filter niet mee gestuurd dat kan overal gebeuren maar 1 kort belletje en het was meteen zonder tegen woord of wat dan ook netjes geregeld door het na 5 uur was kon het die zelfde dag niet meer verstuurd worden maar dat gebeurde de volgen de dag een hoop winkel kunnen hier nog eem hoop van leren want zoals deze toppers voor de klanten staan die zijn er helaas nog maar zeldzaam een top bedrijf ik blijf zeker wel een goede trouwe klant voor hun

Zou niet weten welke punten er beter zouden kunnen

Pluspunten

Pluspunten

Alles wijst zich vanzelf! Bestellen, betalen en snelle levering. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Snel gericht antwoord! Leuke mensen met kennis over zwembaden en technische zaken.

Pluspunten

artikel was niet op voorraad, maar er werd direct een alternatief gestuurd

Pluspunten

Heel vlotte werking , vlugge levering en goede beschrijving van het product

Geen , niets op aan te merken

De Kempkens 2100

5465PR Veghel