3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Breed assortiment

Betere bezetting telefoon (lange wachttijden)

Pluspunten

Snel geleverd, vriendelijke en kundige helpdesk. Algenproduct en vlokmiddel werken perfect. Wel onhandig dat er niet bij de producten staat hoeveel je er van nodig hebt. Dan moet je toch even bellen, want de chat werkt niet. Je kan niet op de verzend knop drukken op mijn android. Hij reageert niet.

Zie review

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte levering. Vlotte betaling.

Ik bestel bij Pooltopper. De bevestiging komt van Toppershops. Deze e-mail komt in mijn spamfolder terecht. De ene keer e-mail van Pooltopper, de andere keer van Pooltopper, moeilijk om te volgen. Ik heb een vraag gestuurd over mijn aankoop naar Toppershops en heb hier nog steeds geen antwoord op gekregen. Ik had graag nog uitvoerig over de handleiding over dit product gecommuniceerd met Pooltopper, want deze is heel beperkt. er wordt wel uitgelegd hoe je het moet doen, maar de manier hoe je inhoudelijk moet programmeren is niks over verteld. Inmiddels na een paar dagen zoeken op internet heb ik alle problemen opgelost. Dit zijn volgens mij enkele minpunten. Niettegenstaande kan jou firma toch aanbevelen.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wat zachter in communicatie, waardoor de klant ook niet opgefokt raakt. Maar produktexpert Rick heeft het alsnog netjes opgelost

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke product omschrijving en zeker niet de duurste aanbieder van de producten die ik nodig heb!

Niets

Pluspunten

Korrecte afhandeling van mijn bestelling. Was op de hoogte van de vertraging wegens geen voorraad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle communicatie. Oplossingsgericht.

Alles checken voor het opsturen. Er is wat vergeten.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging. De dag voordien om 16u besteld de dag nadien om 13u geleverd aan de deur. Petje af .

Pluspunten

Snelle levering, telefonisch contact voor deskundig advies mogelijk.

Pluspunten

het gaat snel, correcte informatie, dus prima pico bello

Pluspunten

Van bestelling tot levering alles pico bello. Communicatie (email) verloopt zeer vlot. Al sinds jaren een zeer tevreden klant.

Nog niet tegengekomen

Pluspunten

snelle verzending, grote keus

Pluspunten

stipt , correct , niets negatiefs te vermelden

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

Super snelle levering !!!

Pluspunten

Groot accortiment

Nvt

Pluspunten

snelle levering en mooi producten aanbod

Pluspunten

Snel en correct volgens opgave webshop.

Pluspunten

Nette behandeling en communicatie.

Niet alles was op voorraad, maar alles zou donderdags bij me afgeleverd worden, volgens persoonlijke email. Dit werd donderdags echter pas afgestuurd en kwam vrijdags aan. Voor mij was het dit keer geen probleem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zwembad is goed in orde! Bestelling is op tijd toegekomen.

Onze opblaasbare flamingo was na de eerste dag al stilletjes afgegaan.

Pluspunten

Belofte dat wanneer het niet past in Hongarije dat het terug gestuurd mag worden.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel