Pluspunten

Positieve punten geeft ik vijf steren want ik heb geen negatieve punten voor het bedrijf zowel voor Nederland of België. Bij een e-mail over een product altijd een duidelijk antwoord terug.

Pluspunten

Tijdstip perfect! En de geleverde stukken zijn compleet!

Pluspunten

Hoe bedrijf

Pluspunten

Alles is super vlot verlopen en dik in orde

Pluspunten

Alle super vlug ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering volgens afspraak

Er zou wat meer aandacht besteed moeten worden aan de verpakking. Een emmer van 5 kilo met een stukje papier in een doos gaat niet werken bij transport.

Pluspunten

snel, en correct geleverd

geen

Pluspunten

Mooie aanbiedingen, beste prijs, goede en snelle service!

Pluspunten

Klantvriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht. Toen ik ongerust was over een vertraging van de levering van mijn pakket, werd mij onmiddellijk gezegd "geen zorgen, ik ga dit oplossen". En inderdaad, de volgende dag was het in orde. Er werd mij een volledig nieuw pakket opgestuurd.

geen

Pluspunten

snel reageren

onduidelijkheid over ordebevestiging en rare vermelding van BTW bedrag over de producten, een bedrag incl btw en een ander excl. btw op de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling werd niet compleet geleverd, wel snel en goed geholpen door de WhatsApp service.

Jullie kunnen er waarschijnlijk niks aan doen. Maar van DHL een bezorg moment tussen 8 en 18 uur is wel een erg ruim tijdsvak

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonisch goede hulp gekregen

Pakket onvolledig geleverd en zak met glaskorrels volledig gescheurd in de doos. Doos half open met alle gevolgen van dien.

Pluspunten

Snelle levering, altijd in orde, prima service

Pluspunten

Goede prijs, slim om producten te combineren met kortingen! Snelle levering!

Pluspunten

Ze doen dat wat ze beloven

Pluspunten

Snelle levering, product zoals besteld. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte communicatie via mail was iets tekort geleverd direct laten weten de volgende dag was het al in huis

juiste lever data op de website op de website stond er vrijdag besteld maandag in huis . dit was pas de dinsdag . een beter telefoon nummer proberen te bellen vanuit belgie helaas ook met de zone code kon ik ze niet bereiken .

Pluspunten

Mijn bestellingen kwam binnen in dozen waar iets overheen was gelekt. Een paar bollen waren daardoor vies geworden. Mail gestuurd en kreeg meteen een mail terug dat als ik de bollen niet schoon kreeg en er daardoor tekort kwam, deze kosteloos werden opgestuurd. Echt super en snelle levering!!

Misschien uit voorzorg de bollen voortaan in plastic verpakking te stoppen of met het oog op het milieu een doos er extra omheen doen.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel