Filter

Alles dik in orde

Positieve ervaring. Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling. Degelijk verpakt !!!!!!!!!! Snelle levering. Aanrader !!!!

Top webshop!

Goede prijs/kwaliteit. Probleem met beschadigde levering, veroorzaakt door de transporteur, werd snel en professioneel opgelost. Bedankt!

Surf snelle levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd.. zeer tevreden

Perfecte levering en prijs kwaliteit uitstekend product

Ontevreden

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb jullie al mails gestuurd u ging kijken waar het mis is gelopen. Maar tot op heden. Blijf ik maar wachten op mijn bestelling. Heb dan maar een Pond Clear UVC 30000 bij Super Fish gekocht

Beschadigde zaken ontvangen - geen correcte vergoeding

Bakplaat met serieuze beschadigingen (roest, krassen) ontvangen, wat volgens hun 'normaal' is.. Kan écht niet.. enige vergoeding is terugbetaling van 10% van het aankoopbedrag.. Triest, kopen we geen nieuwe bakplaat mee ..

gebruiksaanwijzing ontbreekt

ik heb een badkussen gekocht maar zie niet hoe ik m opgeblazen krijg en er zit geen gebruiksaanwijzing bij. de levering was snel

Zeer snellelevering

Zeer snel geleverd was ver naast helemaal top

top produkt en top service

Super tevreden. Snel geleverd en prima geadviseerd door medewerker aan de telefoon. Aanrader.

Snelle verwerking en snel geleverd

Deze luchtmatras is een beetje duurder als andere maar je merkt het direct na het openen en het gebruik. Ook netjes verpak, kortom top product!

Smoby huisje gekocht en snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

toppie

volgens afspraak en niet te duur

Snelle levering, goed product!

Prima product en prima service

Kende Toppy niet; toch eea besteld. Keurig op tijd geleverd en goede materialen,.

Bestelling terug goed verlopen zoals gewoonlijk

Bestelling terug goed verlopen zoals gewoonlijk

een van de twee stuk

ik heb 2 uv c 9 volt pl-s philips gekocht maar een van de twee werkt niet martin van leuven [email protected] de onkosten om een uv-c lampje terug te sturen is te veel martin

supersnelle levering

op zondagmorgen een bestelling geplaatst en maandag geleverd. Waar maak je dat mee.

Alles goed geregeld en op tijd!

Alles dik in orde.

Prima service na wat kleine "hobbels

Er ging wat mis met de levering maar na div. malen tel. contact was alles binnen een week opgelost

top

Prima perfect in een woord chapeau

Niet veel aan het bovenstaande meer toe te voegen

Top conform info en snel geleverd

Geheel tevreden

Geweldig goed en snel geleverd

Besteld en de anderen dag lag de pomp al in de vijver super snel geleverd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR