Filter

tevreden

ik had een retour aangevraagd maar is niet nodig ik ben te Vreden met mijn product

slechte service

Product besteld( stofzuiger voor jacuzzi). Product is kapot geleverd. Moet ik mijn garatie zelf halen via fabrikant!

Snelle service en goede levering

Makkelijk bestellen, hele proces verloopt soepel.

Fijne terrasverwarmer en snel geleverd

De bestelde terrasverwarmer werd een daag eerder bezorgd dan oorspronkelijk aangegeven. Dat was lekker, want daardoor konden we hem ruim.op tijd installeren.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Zoals de naam het al deed vermoeden : Toppy is TOP

echt een top-bedrijf : duidelijke website, vlotte verwerking van de bestelling en supersnelle levering !

Zeer snel geleverd!

Nog sneller dan gepland

Bestel voor onze spa allerlei producten bij Toppy en dit gaat al jaren goed. Ook snel en gemakkelijk bestellen met hulp voor keuze juiste filter. Superhandig.

Heel mooi en goede webshop, leveren snel en mooie prijzen.

Late levering, slecht geïnformeerd

Bestellen ging goed, de volgende dag zou er geleverd worden. Helaas niets. Door de feestdagen 2 dagen extra gewacht, nog niks.. Netjes geholpen door de klantenservice: de volgende dag zou er geleverd worden. Te laat voor de verjaardag voor onze zoon, maar nog oké.. Uiteindelijk na 6 dagen binnen, veel te laat voor de 3e verjaardag voor onze zoon. Zo balen! Erg jammer, als ik dit van te voren had geweten dan was ik voor een andere partij gegaan.

Snel en op tijd, goede kwaliteit.

Gezocht naar een goed luchtbed, in sporadische situaties voor onszelf, maar ook als tweepersoons logeerbed. Mooie kwaliteit gevonden op diverse sites, maar hetzelfde bed was bij Toppy het voordeligst. 's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Getest en prima op geslapen.

Geweldige service

Bestelling was niet compleet geweldig geholpen thx.

Snel en accuraat

Een fris en wakker bedrijf dat doet wat het belooft. Chapeau

Ben zeer tevrede echt aanrader

Snel en goede levering

Buitengewoon tevreden !

Niet alleen mijn eerste ervaring met het afgenomen product is oké, maar zeker ook uw dienstverlening is prima in orde: vlotte, goed verzorgde afhandeling van mijn bestelling, zelfs rondom de afgelopen feestdagen !

Correcte afhandeling van de bestelling en het product klopt zoals verwacht.

Levering is correct verlopen. Product is wat we hadden verwacht.

Concurrerende prijs en snelle levering

Makkelijk gevonden en snel bezorgd tegen een leuke prijs.

Prima verlopen en een goed product

Snel geleverd en duidelijk advies via de site

Verzending "vertraagd"

Geen duidelijke reden opgegeven, uit den boze.

Perfect zoals ik verwacht had!

Pomp werd geleverd zoals verwacht. De pomp staat droog, dus niet in de vijver. De plaatsing is vlot verlopen. Ze geeft het verwachte debiet.

Goed geholpen met informatie tijdens de zoektocht.

Aangezien dit alles nieuw is voor mij, had ik veel vragen. Allen werden zondr probleem beantwoord en wel bijna onmiddellijk zonder tijdsverlies. Levering zou ietsje beter kunnen: tracker werkt niet, de goederen werden zonet geleverd en de tracker geeft nog steeds aan dat de levering vertraagd is en in het sorteercenter staat.

Zeer lang wachten op levering

Op 22/12 besteld, op de website staat nu 1-3 werkdagen toen ik bestelde was het de volgende werkdag.We zijn 30/12 en nog steeds niets ontvangen. Een heel teleurgestelde dochter dus die geen nieuwjaarscadeau zal hebben op oudejaarsavond…

Ideaal

Ideale thermometer

Snel en gemakkelijk

Op de avond van 23 december besteld, 24 december binnen. Binnen 24 uur in de kerst periode vind ik opmerkelijk. Ik had mijn bestelling pas in januari verwacht. Goed verpakt, makkelijk te volgen via track & trace. Ik zie alleen maar positieve punten aan mijn ervaring.

Uitstekende service

Snelle levering, heel blij mee!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR