Filter

Gemak dient de mens

‘s avonds filters voor de Bestway besteld en de volgende dag in huis. Prijs is aantrekkelijk.

TOP

keurig gegaan allemaal en snel

Uitstekende service .

Het opzetstukje van de oplader van de zwembadstofzuiger paste niet. Via de klantenservice direct een nieuwe oplader en passend opzetstukje toegestuurd gekregen. Super service.

Op een avond een bestelling geplaatst en de volgende dag om 08:30 al in huis. Super service!

Duidelijke webshop, snelle levering, prima product.

Bij toppy geen service

Helaas moest ik weer een bestelling hier plaatsen omdat ik niet om ze heen kwam. Maar voor garantie en service moet je hier niet zijn.

Heel fijn en snel geregeld fijne service

Fijne service snel antwoord op mijn vragen Wij hebben de spa z Martinus 7 pers. Gekocht Fantastisch bad groot maar toch compact Snelle service over vragen kortom heel blij mee Echt aanrader D.

trage levering en kleine beschadiging

Het pakket had een fameuze deuk gekregen, juist aan de kant waar de aanzuigaansluiting zit. Deze is licht beschadigd zodat de dichtingsring niet meer perfect zit. Ik zal dit wel zelf oplossen want anders gaat de zomer zo maar voorbij ...

Gisteren besteld, vandaag in huis. Kwaliteit van hetgeen gelverd is, is prima.

perfecte deal

geleverde materiaal zoals gevraagd

Snelle en professionele afhandeling van klacht over levering! Dankjewel

Mooie website.

Overzichtelijk Snelle levering

Snelle levering voldoet aan verwachting.

Ja is goed overgekomen en is precies zo als ik het wou hebben toppie

excelent

goed verpakt en het werkt

TOP

Binnen de 26 uur geleverd.

Produkt Goed. Aflevering bijzonder slecht

Besteld, 1 UV lamp voor vijverfilter. Ging helemaal goed, zou de volgende dag geleverd worden. Op ander adres ,nl Werkadres. Kreeg volgende dag te horen dat het niet bezorgd kon worden, dus dan maar naar een afhaaladres. Moest dus weer een dag later naar de Gamma om het af te halen. Erg frustrerend dus. Kan Toppy misschien weinig aan doen of misschien een ander vervoerder. Ik ben zelf werkzaam in een doe het zelfwinkel maar moest het ophalen bij de concurrent.

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service

Vlotte levering

Alle enkele keren iets besteld en steeds op tijd geleverd.

supersnelle en zorgvuldige bezorging!

Ik ben echt ontzettend blij met de bezorging! Het pakketje kwam niet alleen snel aan, maar was ook netjes verpakt. De bezorger was vriendelijk en voorzichtig met het afleveren. Altijd fijn als je ziet dat er met zorg wordt omgegaan met je bestelling. Echt topservice – zo zou het altijd moeten gaan!

Super snel geleverd, ontbraken 2 zakken, maar na een mailtje de volgende dag correct nageleverd. Hem tevreden.

Goede produkten en snelle levering

Vlot en snel

Zeer snelle verzendng en levering. Prima verpakt ! Alles "Toppy" !!

halverwege de vraagstelling geen antwoorden meer

Wij hebben bij Toppy een zwembad en warmtepomp gekocht, echter nadat de boel geinstaleerd was liep ondanks de warmtepomp de temperatuur toch naar beneden. In gesprek gekomen met een medewerker van Toppy maar halverwege mijn vragen krijg ik nu geen reactie meer op mijn vragen en het systeem werkt nog niet naar behoren, niet prettig op zijn zachtst gezegd.

Goed, maar had uitstekend kunnen zijn!

Een zeer overzichtelijke webpagina. Snelle levering, echter ontbrak de handleiding om het artikel in elkaar te zetten, jammer!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR