Goede snelle service. Netjes verpakt. Duidelijk website. Goede prijs/kwaliteit. Klantenservice ook hellemaal Toppy. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Levering was perfect en nooit zo vlug meegemaakt.
Toppy heeft uitstekend en kordaat gehandeld bij een garantie. Geen gezeur maar top opgepakt en in nowtime afgehandeld.
Intex spa met bubbels voor 4 personen besteld voor een hele mooie prijs. Op donderdag 18.45 uur besteld. Op vrijdag om 9.00 uur al geleverd. Spa bevalt super. Zeker een aanrader, de bubbels geven echt een massage.
Zeer goede vijverpomp.
1 van de 4 sluitclipsen filter was jammergenoeg afgebroken, maar heb er een vijsje ingedraaid voor de minste miserie zodat die vast zit, pompje werkt wel goed,…..
Hey Pedro, Een echte creatieveling ben je zo te horen! Uiteraard, had je contact met ons mogen opnemen en het defect mogen melden. Dan hadden we je kunnen voorzien van een nieuw onderdeel. In ieder geval wel fijn dat het pompje goed werkt!
De pomp werkt perfect
Handig dat je gewoon met vragen kan e-mailen en antwoord krijgt. Veel keuze en goede prijzen. 1 keer een verkeerde bestelling gekregen, deze werd dan correct omgewisseld echter wel wat tijd verloren zo.
Uitpakken met de volgende zin: bestellen voor 21u, volgende dag in huis. Puur ******! Een week moeten wachten!
Hi Ruben, Ten eerste sorry dat er iets is misgegaan met de levering. We zijn er even ingedoken en zijn tot de conclusie gekomen dat jouw bestelling vermist is geraakt tijdens transport. Daarom hebben we gister na contact meteen een nieuwe step naar je opgestuurd. We zien dat deze vandaag bij je geleverd zal worden. Nogmaals sorry en we wensen je alsnog veel plezier toe met jouw aankoop!
Een super mooie helm, niet de goedkoopste, maar ik denk wel de beste. De oorbeschermers en de vizierkap bleken een gemak na het dragen. Op zondag 16.00 uur besteld en maandag om 13.00 ontvangen. Gelijk een proefrit met de fiets gemaakt van 40 km en de uitkomst is: dat het geen enkele belemmering geeft, en ik ben blij dat ik die stap heb genomen.
Na onduidelijkheid, ben ik goed geïnformeerd over vervolg
Hey! Bedankt voor je review. We zien dat we op 31 juli het bedrag van 1x de deurmat aan je hebben terugbetaald. We hebben even mail contact met je opgenomen om dit goed te verifiëren.
Original recension
Communicatie is helemaal top. ben in alle stappen via mail meegenomen. Echter wordt beloofd dat ik binnen 3 werkdagen nadat de retourzending is aangekomen bij Toppie ik het geld terug krijg. Heb helaas tot op vandaag nog niets ontvangen.
Zeer snelle levering top
Bedankt echt super
Een verkeerd huisnummer ingegeven en heel snel geholpen!
Goede service en goed contact !
Ik had onlangs een luchtpomp gekocht voor de zwemvijver die defect bleek bij installatie. Een mailtje naar Toppy om dit te melden en binnen het uur was er al een antwoord met de instructies van de retour en de levering van een ander toestel. Top! Top(py)!!!
bestelling gedaan deels geleverd geen info wanneer het andere deel van de order komt wel alles betaald op toppy zo geregeld moet je het bestelnummer invoeren, maar helaas die info zetten ze bij Toppy niet op de factuur Zoeken maar wordt toppy toch weer toppy duur van maar Voor mij echt Toppy Hopeloos Eerlijk is eerlijk. 300% toppy opgelost. Ik wordt na mailtje en reactie direct geholpen met een super snelle levering het product van de order Toppy geregeld
Hey Rein, We zien dat er een gedeelte van jouw bestelling vermist is geraakt met transport. Toen je hierover opnam afgelopen zaterdag hebben we de op roller direct nagestuurd. Op de factuur staat het bestelnummer en deze ontvang je ook in de bevestigingsmail. Zo te zien wordt het ontbrekende pakket vandaag bij je geleverd alsnog. Hopelijk is het hiermee opgelost en sorry in ieder geval voor het ongemak!
Original recension
Dinsdag mijn jacuzzi besteld, donderdag om 8.00 uur al in huis. Dacht dat ik een onderdeel miste en heb gebeld. Gelijk een mail gehad met wat er mist zodat het z.s.m. nageleverd kon worden. Top.
Heel tevreden over zowel het aangekochte product als de supersnelle levering.
Volgende dag meteen bezorgd! Lekker geurtjes voor in de jacuzzi
De eerste terrasverwarmer die aankwam was stuk. Bij het bellen naar de klantendienst werd ik zeer goed geholpen door een zeer vriendelijk jongedame. De tweede lamp kwam spijtig genoeg te laat aan door oponthoud in het magazijn of zoiets waardoor ik hem niet kon gebruiken voor de bbq waarvoor ik hem besteld had. De verwarmer werkte wel Maar het glad is niet perfect rond. Ik heb hem nog niet langdurig kunnen gebruiken en hoop dat dit dan geen problemen gaat geven. Voor de rest is het een mooi ding en geeft voldoende warmte. Mijn ervaring is dus niet geweldig maar de manier waarop mijn probleem bij de eerste verwarmer werd aangepakt maakte wel veel goed. Nog bedankt aan de telefoniste. Die was helemaal toppy.
Hey Alex, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je zo goed geholpen bent door Anouk, Anouk is inderdaad een echte topper. Minder fijn dat je in eerste instantie problemen hebt ervaren. Mocht je alsnog problemen met je terrasverwarmer dan weet je ons te vinden he? Groetjes van de klantenservice en Anouk!
S´avonds besteld, de dag erna geleverd. Geweldige service. Zeer tevreden over het bestelde product.
Super snel en scherpe prijs