Filter

Toppy!

Mooi bedrijf en zeer goede service en ondersteuning.

De artikelen kwamen snel naar ons toe en de mensen waren zeer behulpzaam bij m’n vragen die ik had over het monteren van m’n pomp.

Top voor Toppy

Prima verpakt en bezorgd

Website gemak, verpakkingskwaliteit en berichtgeving omtrent je order is top.

Super goed

Netjes op tijd bestelling binnen .

snelle service

stofzuiger voor zwembad gekocht, doet het redelijk goed.

Best wel Toppy

simpel, soepel, snel

snelle levering, alles compleet, achteraf betalen ook handig

netjes afgeleverd

Dit keer niet zo toppy

Iets bestellen via de site gaat prima maar toppy verkoopt ook een hoop tweedehands artikelen via marktplaats. Dit is wat voordeliger en artikelen worden alsnog gebruikt dus dit is altijd goed. De afhandeling van een aankoop via de marktplaats afdeling is echter zeer slecht te noemen. Duurt een week voor je een reactie krijgt. Als je de klantenservice belt en je verhaal uitlegt krijg je pas een reactie. Vervolgens een factuur gekregen en direct betaald en ook de klantenservice duidelijk gemaakt dat ik niks kan met alle andere bestelde artikelen zonder het marktplaats product. Kreeg vandaag weer een reguliere levering van Toppy binnen maar tot mijn verbazing zat de marktplaats bestelling er weer niet bij? Hoe dan? Ik snap dat het druk is maar wees duidelijk naar klanten toe. Als ik wist dat er zoveel ellende achterweg kwam om een product op tijd thuis te krijgen had ik gewoon hetzelfde product nieuw besteld. Samenvattend: koop alleen een marktplaats artikel van toppy als je 10 dagen tijd hebt om het product te ontvangen

alles zoals het hoort

netjes op tijd geleverd, compleet ,geen op of aanmerkingen

zeer snelle bestelling en levering

alles picobello in orde en zeer snelle levering

Perfecte aflevering.

Zoals men beloofd. Vandaag besteld,morgen in huis. Uitstekende service.

snelle en perfecte levering

Snelle levering, levering van product naar verwachting en goede communicatie. top.

Super snel en correct !

Super snel en correct !

Goede spullen voor nette prijs

Zeer goed bevallen , heb er zwembad onderdelen gekocht en snel geleverd gekregen , ga daar zeker meer bestellen

onberispelijk

alles zoals het hoort

Vlotte bestelling en levering

In deze tijden van lange wachttijden door koerierdiensten was mijn bestelling supersnel klaar en ook snel geleverd met koerierdienst die ik nog niet kende maar de beste ooit die komen leveren is, ook supervriendelijke en behulpzame leverancier waarmee ik een leuk Nederlandse babbel kon doen. Normaal heb ik altijd wel iets pech met online bestellen, nu alles vlekkeloos en snel gegaan

Prima staaltjes en snelle service

Was een snelle levering en zijn prima staaltjes met uitleg bij

Goede ervaring, vermeld volgende x dat het gespreid wordt verstuurd

Goede ervaring, vermeld volgende x dat het gespreid wordt verstuurd

Waardeloze bezorging

De bezorging door postNL is hooguit triest te noemen. Het pakket is voor de deur gezet terwijl er op dat moment niemand thuis was. Niet eens de moeite genomen om bij de buren aan te bellen. Verder op jullie snelle service geen aanmerkingen.

min ervaring in een zin, heel heel tevreden super bedankt!!!!!!!

erg aanbevolen klant vriendelijk en super goed geholpen.!!!!

Heel tevreden over mijn bestelling. Snel levering.

Heel tof om bij Toppy te bestellen.

Top winkel

Alweer alles correct en op tijd geleverd

heel slecht

Sup besteld, 'vandaag besteld, morgen in huis' was beloofd, maar het duurt meer dan 5 dagen en nog niets binnen. Customer service heel onhandig. Ik heb van ochtend gebeld maar komt niets boven water. Ze zeggen dat het vandaag afgeleverd wordt buiten Amsterdam. Post.nl gebeld, en post.nl zegt dat ik contact met Toppy op moet nemen. Nu zijn ze dicht. Ik heb stress van de hele proces. Wilde mijn sup mee op vakantie, maar nu is de sub ergens in de keten kwijt, en ik moet alle communicatie ondernemen om deze te vinden.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR