Filter

Ruim aanbod snel bezorgd en goeie kwaliteit.

Ik wilde een ander filtermiddel voor ons zwembad, de webshop heeft daarin zeer veel keus en er staat ook nog eens heel veel uitleg op de site waardoor je dus het juiste product koopt. De prijzen zijn mild en de bezorging supersnel en zeer netjes verpakt. Uitstekend!

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Zoals het hoort te zijn.

Snelle levering. Toppy is top! Yaccuzi is gemakkelijk op te zetten en is van goede kwaliteit. Helaas geen vijf sterren omdat de batterij in het bedieningspaneel een kleine autonomie heeft (ong. 10 min.) en dus snel terug in het laadstation op de unit moet geplaatst worden. Ook de koppeling met gsm lukt niet omdat de verbinding moet gebeuren met 2,4 Ghz. Waarom niet met 4 of 5 G?

Goed voor het geld wat hij kost.

De pomp beantwoord aan mijn verwachting wat hij nu doet. Heb nog geen ervaringen op de lange termijn. Maakt iets meer lawaai als ik had gehoopt.

Toppy

Fijn geholpen en met goede producten

heel goed blijf vooral zo doorgaan

goede omschrijving van product, prijs klopt en snelle levering

Uitsyekend

Hele snelle bezorging en top Product

Zal hier zeker weer kopen. Snel en goed laten leveren

Heel snelle levering, alles helemaal in orde!

bestelling op tijd geleverd.

de doos met onze bestelling werd netjes op het gemelde tijdstip geleverd.

Goed product en snel geleverd.

Zeer snelle levering

De zwembadstofzuiger werd snel geleverd. Deze werkt prima!

Skimmerklepje besteld

Duidelijke site, veel keuze. Vlotte levering

Gisteren besteld en vandaag geleverd. Alles is heel vlot en gemakkelijk gegaan

topservice

besteld donderdagavond en geleverd op vrijdagmorgen! dochter vertrok op kamp zaterdagmorgen heel vroeg. andere sites schrijven vaak ‘levering de dag erop’, maar in realiteit is dit niet zo. bedankt!

super goed

super en rap geleverd

Bestelling en bezorging goed, apparaat voldoet niet aan de verwachting.

Zwembad zuiger van Intex voldoet niet aan de verwachting.

Correcte en ZEER SNELLLE levering!

toppy is top!

snelle correcte levering

Geweldige service en perfect product

Duidelijke productinformatie op de site en eenvoudig te bestellen. Op woensdagavond deze koelbox besteld en op donderdagmiddag al keurig afgeleverd. Product voldoet perfect aan de verwachtingen en heeft zijn kwaliteit afgelopen week op vakantie zeker waargemaakt. Complimenten ook over de informatievoorziening over de verzending zelf. Ieder stadium van het transport wordt keurig per mail weergegeven. Robert-Jan.

Toffe service!

Wij hadden een W'eau zwembad besteld en keurig geleverd gekregen. Helaas zat er een klein gaatje naast de slangaansluiting. 1 Mailtje met een video en er werd gelijk een nieuw exemplaar afgestuurd. Overige onderdelen mochten we houden als reserve. Toppie service, super bedankt!!

Snel en effectief

In drie woorden alles gezegd: kort en krachtig!

Prima spul prima prijs

Mooie degelijke haspel en slang

Opmerking bij de oase biosmart vijverfilter 24000, de kit was onvolledig daar de uitlaatbuis met diameter 7 cm onbrak wat mij veel kopzorgen gaf. Deze diameter is niet beschikbaar in een doe het zelf zaak als gamma, brico etc. Moest naar een speciaal vijverwinkel wat niet evident is als men daar niet heeft gekocht.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR