Filter

Klein foutje met aanmaken account gemaakt. Kreeg een zeer vriendelijke mail dat het was aangepast. Pakket kwam ook netjes op tijd aan.

Snel en top geregeld

We hebben een aantal vragen gesteld over een zandfilterpomp die we van plan waren te kopen. Het advies van Toppy was eerlijk en niet puur gericht op verkoop, ze gaven aan dat onze huidige (nieuwe) zandfilterpomp eigenlijk al voldeed en dat een nieuwe pomp overbodig zou zijn. Ook de spullen die we wél besteld hebben, zijn snel geleverd. Al met al een klantenservice die echt meedenkt en gericht is op tevreden klanten!

"Gewoon''Toppy geregeld!

Goed geregeld. Geen gezeur. Eigenlijk zoals het hoort maar niet vanzelfsprekend is.

Goede en snelle levering

De levering was goed en snel. De transporteur kwam binnen het aangegeven tijdsslot. Het product zelf? Twee terras heaters van Sunred. Heel fijn, makkelijk te installeren en geven heerlijke warmte af. Kortom ... een heel goede keuze!

Supper vlotte levering met duidelijke weergave van tijdstip van levering.

Zeer professionele aanpak. Well done!

bonne

ok pas eu de problème et en bonne etat

Toppy is gewoonweg toppy

Toppy is gewoonweg toppy

Toppy!

Duidelijke website. Goede vergelijk producten. Makkelijk bestellen en snelle en duidelijke levering. Snelle reactie en na levering

Zoals het moet zijn

Stipt, snel geleverd en goed materiaal.

Geweldig. alles zoals het op de site staat

bestelling geplaatst volgende dag in huis Top

Pallet achtergelaten

Mijn bestelling betrof slechts 2 dozen, makkelijk draagbaar. Werd geleverd op een pallet en de chauffeur wilde deze niet terug meenemen ´want dan heb ik afval´. Dus zit ik als klant met deze afval voor een kleine bestelling. Zou niet het geval geweest zijn bij Bol waar ze hetzelfde verkopen, weliswaar 5 euro duurder.

CHAOTISCH.....Traag, slechte feedback, lang wachtenlefoon, lang wachten op antwoord, ....

Traag , lang wachten aan de telefoon, lang wachten op bestelling, ....

Alles ging super vlot

Toppy de vijverpomp is zeer gemakkelijk te plaatsen en werkt super goed !

top

top vriendelijk en snelle levering

Past perfect

Afdekzeil intex past perfect. Ook snelle levering. Top

Supersnelle levering van een topkwaliteit pomp

Zeer snelle levering van de pomp, duidelijke communicatie via de mail. Erg goed.

bestellen, betalen en afleveren ging heel makkelijk en goed. Fijn produkt dus ga zo door!

Artikel prima , levering niet oké.

Ik was heel de dag thuis , en toch is de pakjesbezorger niet aan mijn deur geweest . En werd het pakket in een afhaalpunt gedeponeerd . En aangezien ik zelf geen vervoer heb ,moest ik een anders vragen om het voor mij op te halen .

Goede snelle service

Bestelling binnen 24 uur ontvangen. Alleen zending bleek uit 2 pakketten te bestaan en in 1ste instantie maar 1 ontvangen. Na schriftelijk contact met service dienst en een zeer snelle reactie 2de pakket opgehaald. Top service

Top service!

Bestelling kon snel geleverd worden op 1 artikel na. We konden dit artikel ook in een winkel bij ons in de buurt krijgen, dus contact gezocht met de klantenservice om de bestelling van dat artikel te annuleren. Dit werd snel geregeld en was geen probleem. Bestelling geannuleerd en geld snel retour. Super dat dat kan!

In 1 woord geweldig

Jullie maken de belofte waar voor 22.00 bestellen morgen in huis

professioneel verder geholpen om de juiste keuze te komen

Goede begeleiding via de chat/email.

Zandfilter op 8 kub is gescheurd !

Blijf erbij DPD slechtste bezorgingsdienst dat er is ! Smijten met de dozen alst maar rap is ! Voet motor gescheurd !

Geweldig!

2100 De Kempkens