Zeer tevreden over de zwembad-stofzuiger. Krachtig genoeg voor zand, blaadjes op de bodem van het zwembad.
In de namiddag besteld en de volgende ochtend reeds geleverd. Topservice en voorlopig ook een topproduct
Zeer snel geleverd en perfect product
Bij Toppy een beluchtingspomp besteld,2dagen later werd deze netjes geleverd. Over kwaliteit en garantie kan ik nog zeggen aangezien deze nog maar pas in gebruik is
Gewoon toppy
Alles in orde
Hallo, Het product wat ik had besteld is prima.( hij doet het nog) Maar ik kreeg een in elkaar gevouwen doos die weer opnieuw was dicht geplakt. Het leek wel of ze er mee gegooid hadden. Ik heb er foto’s van gemaakt.
Alles snel binnen en binnen 24 uur draaide het systeem weer op volle kracht !
Keurig bedrijf, accuraat en snel geleverd.
Goede en snelle service Helemaal top
Wederom een zeer snelle en adequate levering. Toppy!
Ik had de plakkers snel nodig. Bezocht toppy en zou deze de volgende dag ontvangen. Echter besloot postnl uiteraard zelf het A: ergens anders te bezorgen, B: een dag later. Verder toen ik het pakket (waar ik volle verzendkosten voor had betaald) tot mijn beschikking had kwam ik erachter dat het zo klein was dat dit prima met de post verstuurd had kunnen worden.. Het product zelf is verder niet geschikt op de buitenkant van een intex purespa te plakken. De structuur van het bad aan de buitenzijde is te ruw waardoor het niet goed blijft plakken. Helaas volgende keer iets minder snel iets kopen en gewoon zoeken naar een geschikte lijm voor de reparatiekit die bij het bad meegeleverd wordt.
Kan niet makkelijker of beter. Eesteklas bedrijf!!.
Zeer snelle levering en superblij met solar afdekzeil.
Super snelle levering, letterlijk binnen 24 uur geleverd! En daarnaast zijn ook de juiste producten geleverd! De naam zegt het al Toppy!
De juiste materialen toegekregen en supersnel
Alles wat uk zoek is er te vinden en altijd gelijk 1 dag later geleverd zonder fout!
Hier een zwembad zuiger gekocht die blijkbaar een sterkere pomp nodig had. Helaas overheen gelezen omdat het ergens helemaal onderaan stond. Bij de plus en min punten stond dit vermeld. Retourneren mag, maar dan wel met waarde vermindering. Krijg je nog als tip dat je hem beter op marktplaats kan verkopen. Beter koop je je spullen bij een bedrijf dat ook echt top is ipv een *** bedrijf met de naam tippy. ————————————- Nou nou nou. Dat zal hem leren om een slechte review achter te laten! Wie denk ik wel niet dat ik ben! Proberen populair / grappig te doen is niet iets waar iedereen van gediend is. Al helemaal niet mensen die ontevreden zijn. Die vergelijking van jullie slaat totaal nergens op. Zowat nog kanslozer zelfs dan dat ik jullie een *** bedrijf noem. Ik weet namelijk dat als ik te hard rij ik een bekeuring kan verwachten. Als ik een zwembad zuiger koop die dan uiteindelijk niet naar behoren werkt, en waarvoor de doorslag gevende info op het uiterste eindje van de informatie staat ( niet eens bij plus en min punten, terwijl dit er toch wel 1 is) ben ik daar niet van op de hoogte tot ik dat apparaat ook werkelijk gebruik. Zo moeilijk lijkt mij dat toch niet? Dus als je slim wil doen en een vergelijking wil maken, maak er dan een die in ieder geval ergens op slaat. En welke geste hebben jullie gedaan? Er werd mij verteld dat ik het maar op marktplaats moest gaan verkopen omdat ik er dan meer voor terug krijg. Noem jij dat een geste??? Dan ben jij waarschijnlijk ook wel aardig verzadigd nadat iemand jou een kado toegezegd zonder het ook werkelijk te krijgen.
Hey Jeroen, Zo! Een één. Dat zal ze leren! Om met jouw reden ons een 'kut bedrijf' te noemen vinden we ongeveer hetzelfde als een politie agent uitschelden voor een boete omdat je iets te snel langs het snelheidsbordje scheurde om die goed te lezen. Zo te horen hebben we al een geste gedaan door je een deelvergoeding te geven. Hopelijk toch een reden om je review wat te herwaarderen of in elk geval met netter taalgebruik te schrijven. Alsnog veel zwemplezier gewenst
Original recension
Alles TOPPY verlopen dus een tevreden klant ! TOPPY afhandeling en opvolging. TOPPY service en TOPPY prijs !
al jaren klant en steeds snelle levering
Goede services en snelle bezorging je word goed op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind! Zeker aan te bevelen om hier te bestellen!
Als er op de website staat dat het morgen wordt geleverd dat wil dat eigenlijk zeggen dat je 1 week later nog niets hebt gekregen. Ook de klantendienst is niet bereikbaar... Dit is foute advertering. Koop u gerief ergen anders
Hey Edouard, Bedankt voor je review, we zien dat 1 van je producten niet meer opvoorraad is. We gaan ervoor zorgen dat we dit weer snel op voorraad hebben zodat we het kunnen naleveren. Het andere product is inmiddels geleverd. Sorry voor het ongemak!
heb geen vertrouwen meer
Dag! We hebben meteen even voor je gekeken en zien obv bijgevoegd email adres een order bestaande uit HTH chloorshock 5 kg. Heb je een ander product ontvangen dan chloorshock? Dan lossen we dat natuurlijk meteen voor je op. Je mag altijd eerst contact opnemen met [email protected]. Dan kunnen we je nog sneller helpen!
Zeer snelle levering, producten goed verpakt aangekomen ook al waren deze niet de standaard afmeting. Correcte prijs voor bestelde producten.
Ik probeer al een paar dagen een product te retourneren, voldoe aan alle voorwaarden en heb de daartoe bestemde “knop” gebruikt op de website om het retour aan te melden. Krijg vervolgens geen enkele reactie of aanwijzing hoe verder te handelen. Ik had eigenlijk een retourlabel verwacht. Nu geen idee hoe verder.
Hey Frits, Wat jammer! We gaan het voor je uitzoeken en je voorzien van de juiste retourinstructies. Hierover ga je een email ontvangen.