Filter

maar ik heb een vraag kan ik ook een bestelling plaatsen gaar antwoord. mijn dank

Alles vlot verlopen

Alles is vlot verlopen zoals het moet

Jammer dat Toppy gebruik maakt van Postnl

Product was prima en werd ook correct verstuurd door Toppy. Maar zoals gebruikelijk met Postnl in België liep daarna alles mis. Postnl levert alleen in stadskernen correct aan huis in België. Dagelijks werden we gemeld dat het pakket onderweg was voor levering. Uiteindelijk werd het na 5 dagen in een ons onbekend Postnlpunt gedumpt. Normaal bestellen we niet meer bij bedrijven die met Postnl leveren.

Superservice

Supersnelle service

Zeer snelle levering.

De dag na de bestelling geleverd. Kannetje beter.

Zeer snelle levering en ik vind het super dat je elke stap van de levering kan volgen in je eigen account

teleurgesteld

we hebben een jacuzzi besteld wat op de site staat voor 6 persoons als je verder in de tekst leest staat er dat het 4 tot 6 persoons maar na het testen kwamen wij er achter dat die niet het geval was en er niet met 4 volwassenen er in kunt zitten maar hoog uit met twee volwassenen en twee kinderen maar omdat we getest hebben wordt er ook nog geld in rekening gebracht om het weer in nieuw staat te brengen dit was niet nodig geweest als het gewoon netjes op de site was vermeld dat het een max 4 persoons was en geen 6 persoons

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Makkelijk besteld, snel geleverd! Zoals altijd weer TOPpy

Verrassing ontbreekt

Uiterst tevreden over snelle service en levering van een “Top(py) product.!! Ik ben inmiddels gewend geraakt aan een kortingsbon voor mijn volgende bestelling.. helaas zat deze niet bij de zending ingesloten. Ook miste ik de leuke en originele brochure waarin ik met veel plezier in blader. Volgende keer beter hoop ik dan maar.. Vr Gr Luc.

Ondanks het feit dat men de onderdelen niet heeft heeft Toppy mij doorgestuurd naar de importeur

Deze noppenfolie doet zijn werk prima. Het zwembadwater is goed donker waardoor we minder kans hebben op algengroei. Het water blijft ook goed op temperatuur door de isolerende eigenschap van de noppenfolie. Het water warmt sneller op omdat we een voor een zwarte noppenfolie hebben gekozen.

Mooi artikel en snelle levering.

Zeer tevreden. Snelle levering. Mooi artikel. Goeie prijs kwaliteit verhouding en stevig product

Helemaal Toppy

Blij met mijn bestelling. Er miste iets maar ook dit is opgelost. Super service

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Van het bestelde werd het snel geleverd.

Snel verstuurd

Snel verstuurd, maar verbeter puntje is echt de verpakking!! Veel te grote doos voor de inhoud! Als iedereen zo verpakt dan zitten de bestel busjes snel vol

Top service!

Snel geleverd, goeie afhandeling ook op service gebied.

Ondanks drukte toch goed afgehandeld

Zomerdrukte, de telefoon werd niet opgenomen. Begrijpelijk, maar dat is elke zomer hetzelfde. Maar op de mail werd redelijk snel gereageerd. Onze warmtepomp werd retour genomen, en het bedrag van de pomp werd teruggestort. Alles netjes afgehandeld.

Toppy geregeld met de dingen die ik retour heb gedaan.

Leuk materiaal, goed en snel geleverd

Eerste keer hier besteld; voor herhaling vatbaar. Goed en snel geleverd en materiaal ziet er leuk uit.

De dag na bestelling geleverd.

De mariner3 zit wel nog in de doos ..De verpakking was top... De beste prijs online..

uitstekende ervaring

Erg snelle levering. Kwaliteitsvol materiaal.

Bestel regelmatig onderdelen Altijd volgende dag in huis !

Goede website, snel verzonden

Zeer tevreden met de zwembad stofzuiger, werkt perfect

Ondanks vermelding dat bestellingen later geleverd konden worden zijn al mijn spullen zeer snel geleverd. Ook mijn vraag via de mail werd gelijk beantwoord. Prima!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR