Kansloos
Hier een zwembad zuiger gekocht die blijkbaar een sterkere pomp nodig had.
Helaas overheen gelezen omdat het ergens helemaal onderaan stond. Bij de plus en min punten stond dit vermeld.
Retourneren mag, maar dan wel met waarde vermindering. Krijg je nog als tip dat je hem beter op marktplaats kan verkopen.
Beter koop je je spullen bij een bedrijf dat ook echt top is ipv een *** bedrijf met de naam tippy.
————————————-
Nou nou nou. Dat zal hem leren om een slechte review achter te laten! Wie denk ik wel niet dat ik ben! Proberen populair / grappig te doen is niet iets waar iedereen van gediend is. Al helemaal niet mensen die ontevreden zijn.
Die vergelijking van jullie slaat totaal nergens op.
Zowat nog kanslozer zelfs dan dat ik jullie een *** bedrijf noem.
Ik weet namelijk dat als ik te hard rij ik een bekeuring kan verwachten.
Als ik een zwembad zuiger koop die dan uiteindelijk niet naar behoren werkt, en waarvoor de doorslag gevende info op het uiterste eindje van de informatie staat ( niet eens bij plus en min punten, terwijl dit er toch wel 1 is) ben ik daar niet van op de hoogte tot ik dat apparaat ook werkelijk gebruik. Zo moeilijk lijkt mij dat toch niet?
Dus als je slim wil doen en een vergelijking wil maken, maak er dan een die in ieder geval ergens op slaat.
En welke geste hebben jullie gedaan?
Er werd mij verteld dat ik het maar op marktplaats moest gaan verkopen omdat ik er dan meer voor terug krijg. Noem jij dat een geste??? Dan ben jij waarschijnlijk ook wel aardig verzadigd nadat iemand jou een kado toegezegd zonder het ook werkelijk te krijgen.