Filter

Bestel altijd mijn zwembad chemicaliën bij toppy. Goed advies indien nodig, snelle levering

Super snel

Toppy super snelle levering

Alles prima, product, prijs en levering! Ik ben zeer tevreden. Dikke pluim.

Toppy

Snelle en correcte levering

Zoals de naam: Toppy

Gegaan zoals belooft

Netjes alles bezorgd

Toppy bedrijf.

Top geregeld

Mooie kwaliteit,en ook op tijd geleverd

Meerdere bestellingen bij Toppy geplaatst en wij zijn echt zeer tevreden. Het word snel verzonden, bij vragen is de klantenservice goed te bereiken, de producten worden goed verpakt en de kwaliteit van de producten zijn ook top. Wij blijven zeker bij deze webshop bestellen.

Goed werkend apparaat erg fijn en makkelijk in gebruik. 1 min punt lang opladen maar voor wat je voor je geld krijgt is dat het wel waard zwembad super schoon mee te krijgen al het zand eruit .

Erg goed

Goederen waren er 2 dagen voor de verwachte datum. Helaas waarschijnlijk verkeerd bestel want in de doos zat niet wat ik verwachtte. Retourzending prima geregeld.

Heldere info en vlotte betrouwbare dienstverlening !

Zie titel

Speelgoed of een flop?

Vandaag eerste keer Hozelock Pond Vac vijverstofzuiger gebruikt. Monteren gaat vlot en tot daar het goede nieuws. Er staat geen aan/uit-schakelaar op waardoor je telkens de stekker dient uit te trekken om vijverstofzuiger aan/uit te schakelen. Is niet meer van deze tijd en gevaarlijk. Weet niet hoe Hozelock aan een CE-keuring geraakt. Fijn vijverslib opzuigen gaat redelijk goed, maar zodra iets groter vuil (ik spreek over fijne blaadjes) is toestel snel verstopt en moet het toestel uit het water gehaald worden (eerst stekker uittrekken), zuigmond en kap afnemen en (plastieken) rotor uitgeblazen worden. Vijver is pas nieuw en niet echt vuil. Is dicht echt professioneel materiaal (plastiek rotor)? Vrees dat dit een miskoop is.

Snel bezorgd

Zwembad Stofzuiger valt toch wat tegen. Met de borstel schoonmaken wordt het schoner en verdwijnt de glibberigheid op de vloer van het zwembad

Goede en snelle levering.

Snelle en nette levering.

Alles was Toppy!

Goedkope webshop voor zwembadonderdelen. Levering was in 3 dagen. De bestelling was gedaan in een warme week (30+ graden). Er was aangegeven dat het druk was i.v.m. het weer dus in 3 dagen geleverd was netjes. Er miste niks en de spullen zijn van goede kwaliteit.

Toppie geregeld en snel

Goede service snel geleverd helemaal TOPPY!

Onvoldoende geïnformeerd.

k bestelde een Bestway zandfilterpomp, na advies gekregen te hebben van Toppy. Advies was kort en vaag. Kreeg de feedback dat het druk was, en dat je bij het ijsjeskraam in de zomer ook wat minder uitleg krijgt. Ik had een vermoeden dat de pomp te zwaar was, maar Toppy bleef bij hun standpunt. Eenmaal de pomp geïnstalleerd te hebben, blijkt m’n bevinding inderdaad de juiste. Pomp is te zwaar (vermogen) voor m’n zwembad. Kan op zich geen kwaad, buiten dat deze een hoop decibels extra produceert, en je met dit soort lawaai echt niet meer kunt ontspannen. Jammer, want een lichtere pomp had minder lawaai gemaakt. De pomp is voorzien van een spatwaterdicht stopcontact, maar het gaatje voor de aarding is onderaan gemonteerd, waardoor je de stekker ondersteboven in het stopcontact moet steken, de afsluitklep voor tuinstopcontacten niet kan afsluiten, en de regen er zo inloopt. Je verzint het zelf niet! Echt waar, wie maakt zo’n dingen, vraag ik me af. Daarenboven mag je de pomp niet gebruiken wanneer je in het zwembad zit. Vorige pomp mocht dat wel. + er zit een stroombeveiliger op de stekker alsook 40mA differentieel op het stopcontact. Waarom mag je de pomp dan niet aanzetten wanneer je ook gaat zwemmen? Nergens een uitleg. Want Toppy adviseert om je pomp net te laten draaien wanneer de buitentemperaturen het hoogste zijn. Dat is het moment dat je wilt zwemmen dus. En dan de polysphere bollen: Toppy zegt dat je ze in de wasmachine mag wassen. Bestway zegt het omgekeerde. Staat letterlijk in de folder die je erbij krijgt: niet in wasmachine wassen! De juiste informatie krijgen is belangrijk. Dat gevoel heb ik bij Toppy niet. Ik eindig met een pomp die zo veel lawaai maakt dat zelfs de buren komen klagen, en een stekker die bedoelt is voor buiten, maar niet aangepast is aan Belgische stopcontacten. Jammer.

mooi hoor

snel geleverd, en het product goed omschreven. Ik koop graag mijn vijverspullen bij Toppy

Juiste materiaal snel geleverd

Makkelijke website en bestellen, goede kwaliteit.

Nog niet alles in gebruik maar zeer tevreden over levering

Alles was binnen één week binnen maar dat kwam meer door de drukte bij de bezorger. Eerste deel meerdere bestellingen was binnen twee dagen binnen. Alles schadevrij aangekomen.

alles netjes geregeld

gewoon top alles.

Goede producten, heldere website en duidelijke informatie over de levering. Zeer tevreden.

Overzichtelijke website

Goede website en snelle levering.

Zeer snelle en correcte levering. Bedankt Toppy voor de service!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR