Filter

Tot nog toe geweldig

Reeds eerder een winnie raptor robot gekocht. Deze voldeed niet en ging binnen de garantietermijn kapot. Goed geregeld door Toppy. Nu een sf60 dolphin gekocht. Service is uitstekend

Nu weet ik waarvan de naar toppy komt

Uitstekende na service! Persoonlijk nog nooit zo'n uitmuntende nalevering gehad

Snelle levering.

Zag eruit zoals op de website

Gewoon top!!!

Super overzichtelijke site Eenvoudig alles te bestellen. Goede info over producten en ook over de levering. Keurig verpakt, Kortom Toppy

Toppy winkel!!

Zoals altijd alles super vlotjes verlopen en ik ben goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Alles ook netjes verpakt en snel ter plaatse!

Goede snelle levering, bouwpakket incompleet

De bestelling was vlot binnen. Je moet de beschrijving goed lezen dan is het in elkaar zetten wel te doen. De stokken zijn van matige kwaliteit. Er miste bij ons meteen al zo'n dopje dat je in het gaat moet draaien zodat de stangen aan elkaar blijven zitten. Als de constructie eenmaal aan het frame zit is het wel stevig. Mooie hoes, houdt het vuil goed weg en je kan ook zwemmen met de kap dicht. Lekker warm als de zon er op staat.

perfecto

alles was ok

Niet zoals verwacht

Ons zwembad (ø366 x 99) had gaatjes al gaatjes van dag 1 die ik geplakt had. Tweede zomer, weer van dat. Derde zomer, nu.. weer van dat. Daarom dit product gekocht. De dag erna leek het zwembad geen waterverlies meer te hebben. Joepie, dachten we! Helaas, pindakaas... weer waterverlies. Ben terug zelf op zoek gegaan en heb er dan nog 2 gevonden. Misschien heeft het product geholpen voor andere gaatjes, maar misschien ook niet.... (De Carrefour wil het zwembad ook niet terugnemen omdat ik dit van dag 1 al had moeten melden. Maar ik wou niet moeilijk doen en het zwembad was ook al helemaal gevuld. Ik denk dat er een fabricagefout is in de folie of dat het zwembad allanger in stock stond.)

TOPPY!!

alles 100% in orde

Zeer slechte klantenservice

Ondanks meerdere verzoeken per mail om telefonisch contact te krijgen omtrent een probleem met solarbollen wordt dit geweigerd. Telefoonlijnen zijn gesloten en men wil niet terug bellen. Op mail krijg je nietszeggende antwoorden die geen relatie hebben met de vraag die gesteld wordt. Er is ook geen enkele technische kennis over de verkochte producten. Kortom, in één woord WAARDELOOS!

Great service and great products

I recieved everything in good order and the service help was great to solve minor problems

super service

Had 2 fietshelmen besteld op een daarvan mankeerde een beschermstrook heb direkt een ander opgestuurd gekregen binnen een week

Bedrijf doet zijn naam eer aan!

Niets op aan te merken.

Wat we besteld hadden was op tijd en alles was voor elkaar. Top

Goed geregeld, snel geleverd

Toppy geregeld.

Top bedrijf, prima service en snelle levering

Makkelijke website. Overzichtelijk en makkelijk producten zoeken en bestellen. Snelle levering zonder veel poespas. Top die Toppy!

Er wordt geleverd en het wordt super aangegeven in de post app

Echt een wepschop om aan te bevelen zeer tevreden

Correcte aflevering met goede opvolging.

Na de bestelling, krijg je veel informatie van Toppy. Héél aangenaam om te weten dat je bestelling zo goed opgevolgd wordt!

Belachelijk dure verzendkosten

Voor het snoertje dat ik besteld had moest ik € 5,95 verzendkosten betalen. Het zat bij ontvangst in een belachelijk grote doos terwijl het makkelijk in een stevige envelop had gepast en dus per post verzonden had kunnen worden. Dit had dus geen € 5,95 hoeven kosten en dan had ik er ook niet een hele dag voor thuis hoeven te blijven, want DHL geeft als leveringstijd tussen 8.00 en 18.00 uur op. Ook duurde de levering enkele dagen. Per post had ik het snoertje de volgende dag al kunnen hebben. Zeer inefficient dus allemaal.

Te snel …

Onmiddellijk na de laatste bestel-klik zie ik dat : - jullie direct aan de slag gaan … - de verwachtte leverdatum 2 dagen later zou zijn (een zaterdag) ! In de praktijk blijft de "tijdlijn" lang hangen op stap 1 en volgt de levering op de 4e dag. Dat vind ik niet erg, levering na 4 dagen met een weekeinde er tussen valt best mee. Spijtiger vind ik dat er te snel iets wordt medegedeeld dat dan toch niet haalbaar is, waardoor je dan nodeloos "de zending opvolgt". Verder geen klagen, of misschien kon de toppy-doos toch nog wat kleiner.

fantastisch

Wederom snel en goed

Ook deze keer werd er snel geleverd, wat besteld was kwam goed binnen en voldeed geheel

Heel mooi plastic, best goede kwaliteit en scheelt echt in de warmte volgens mij, toppie!!!!!!

Snel geleverd werkt prima

Alles geleverd zoals besteld, product voldoet aan verwachting en eerder geleverd dan verwacht

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR