Filter

ik ben heel tevreden over de aankoop

pakketje kwam snel toe en het was net wat ik nodig had

Toppy

Goede service bestelling snel gekregen.

Toppy aankoop!

Er bleek een deel van mijn bestelling te ontbreken bij ontvangst. Deze werd supersnel nageleverd. Goede service!

Zeer tevreden klant

Ik had een bestelling geplaats, helaas het verkeerde artikel. Retour verliep zeer vlot en geld ook terug. Mijn bestelling en levering van het juiste artikel verliep ook zeer goed. Alles zeer correct afgehandeld.

Klantenservice stuurt je door

Na een probleem te hebben gehad met mijn zwembad en gekocht te hebben bij Toppy, vind ik het raar dat Toppy mij doorstuurt naar de zijn leverancier. Terwijl zij verantwoordelijk zijn voor het terugnemen van het product + het probleem oplossen.

Met een dag geleverd

Prima bestemd de volgende dag in huis.

De spa is prima en voldoet

De spa had ik zo opgezet maar het heeft 3 dagen geduurt voordat hij goed opgewarmd was en de klantenservice was niet te bereiken! Ook op mijn mail met vragen kwam geen antwoord. Heel erg jammer. Wat is ook miste was een nederlandstalige gebruiksaanwijzing waar precies uitgelegd word hoe bijv de motor werkt.

Volgens planning geleverd

Goed verpakt en volgens planning geleverd.

Prima geregeld!

Alles goed geleverd en prima materiaal

Gewoon goed en betrouwbaar

Bestel al langere tijd bij Toppy, en eigenlijk nooit gedoe. Snelle levering, heldere communicatie, goede producten.

Snelle en goede levering

Goed geregeld

~`nToppy mand, precies zoals ik hem wilde hebben

Fijne Grote Mand voor op mijn driewieler

Alles op tijd en mooi geleverd

tevreden met een klein bemerkingetje

Levering op afgesproken tijd. Prijs héél interessant. In de opblaasring zat wel een gaatje dat we weliswaar zelf hebben kunnen dichten.

Prima levering en snel in huis

Gewoon prima verpakt, snel in huis en zelfs het zout apart verpakt. Keurige ervaring

Snelle levering ondanks de warmte binnen 24 in huis

Levering uiteraard wat vertraagd, dit is wat ze netjes op de site hebben staan. Maar verder goed verpakt en vanuit hun snel verzonden. Wij zijn er blij mee!

Duidelijke info en snelle levering

Zeer prettige website, afbeeldingen zijn duidelijk en zeer snelle levering.

Helemaal tevreden over het bestelde artikel. De bestelling voldoet volledig aan de verwachting en snel geleverd. Deze webwinkel is een aanrader

Goede service en netjes geleverd

Spul doet niet wat het zegt dat het doet

Zwembad paar gaatjes hele fles er in gemikt lekt nog steeds veel geld weinig resultaat.

Nog steeds mijn pakket niet, dankzij Toppy

Ik heb nog steeds mijn pakket niet en dat is niet te wijten aan PostNL maar aan Toppy die de verkeerde track&trace heeft toegestuurd (met mijn postcode ipv de postcode vh ophaaladres) Morgenochtend gelijk mijn pakket ophalen als deze onderhand niet is teruggestuurd. Ik had nog wel gemaild met de klantenservice en die gaven gewoon PostNL de schuld. Zo komt PostNL dus onterecht aan een slechte naam!

Mooi snel!

Zowel pomp als glasparels perfect geleverd. Thanks!

Ik denk wel oke, verzending duurde heel lang….

Nu 1,5 week terug een bestelling gedaan van een zwembad en een pomp zou binnen 3 dagen geleverd worden. De pomp keurig binnen 3 dagen geleverd. Zwembad zit ik nogsteeds op te wachten. Hopelijk morgen. Ik snap best dat het druk is in deze periode, geen probleem om ook even langer te wachten. Na geen contact te krijgen met jullie post nl gebeld, uur in de wacht gestaan omdat mn pakket al een week stond op! Nog niet ontvangen of verwerkt. Iemand aan de telefoon gehad en die wist niet hoelang het ging duren. 2 min na dat ik heb opgehangen “toevallig” een bericht dat hij vandaag bezorgd zou worden. Nu nog maar een dag geduld hebben…

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR