Filter

Superrrr

Snel geleverd, superrr.

Prima geregeld

Netjes en op tijd verzonden. Pakket was goed ingepakt. Levering op de aangegeven dag.

Snel en compleet

Snelle levering, goede prijs en ruime keuze

goed verzorgt en bezorgt

Vijver uv lamp besteld en goed bezorgt na een paar dagen . De vissen waren weer erg blij dat het water weer helder is na een paar dagen Thanks toppy hoor . volgende keer weer vij jullie bestellen

Keurig

Keurige klantenservice

Super tevreden

In maart dit jaar heb ik een bestelling gedaan, vijverslang ,Premium Substrate, vijver bacteriën alles is snel geleverd geweest , heel netjes en van goede kwaliteit. Afgelopen dinsdag heb ik een Oase AquaOxy 500 luchtpompset besteld en die is vandaag geleverd, en ik heb ze ook al aangesloten, ik heb nog nooit zo een stille luchtpompset gehad, ondanks dat ze veel duurder waren !ze geeft ongelofelijk veel luchtbellen, ondanks dat ik de luchtslangen nog niet ingekort heb, de vissen waren meteen veel actiever en het is nog mooi ook. Dank jullie wel , wij happy en de vissen happy. groetjes Karine.

Snelle en correcte service

De track and trace is handig, het product werd snel geleverd.

ik wacht nog steeds op mijn pakket

Ik wacht nog steeds op mijn pakket

bezorging zeer slecht.

Slechte ervaring met PTT Post waardeloos. Jullie waren in orde.

Alle vertrouwen foetsie

Ik vraag me af waarom mijn bestelling zo lang weg blijft. Ik check via “stel een vraag”, gegevens opnieuw invullen en kom ik opnieuw terug naar de verzendstatus (die op nul staat). Oké, dan maar het contactformulier proberen … gegevens opnieuw invullen (dat zoiets automatisch kan als je ingelogd bent, zo ver zijn ze blijkbaar nog niet bij Toppy). Raad eens…. vul hieronder het contactformulier in: en …. helemaal niets te zien, toch niets om in te vullen. Oké, nu word ik echt boos en ik besluit de bestelling te annuleren: ik klik op de betreffende knop en zucht… nog maar eens de gegevens invullen. Waar kom ik terecht? Weer helemaal bij het begin; de verzendstatus. Ik kan het aantal keren niet tellen dat ik in het ge*** op al die pagina’s de uitdrukking “zo geregeld” heb tegengekomen. Oké, hoe gaat dit verder? Ik wil mijn geld terug, en eigenlijk met interest haha. Nooit meer Toppy voor mij; slechtste service ooit.

Floppy van Toppy

Afgelopen dinsdag kwam mijn opblaas jacuzzi binnen via Floppy van Intex. Bij het opblazen bleek er een gat in te zitten. Vervolgens moet ik zelf bij Intex een case aanmaken om een vervangend bad te mogen ontvangen. We zijn bijna een week verder en het zal nog wel een aantal dagen duren voordat het nieuwe bad er is. Ik vind het geen service dat je een nieuw bad koopt, deze stuk geleverd wordt en dan zelf het als een garantie geval moet gaan oplossen met de producent.

Slechte ervaring. nog niet geleverd

Slecht. had beter verwacht.

Snel en keurig verpakt geleverd

Netjes ingepakt en snel geleverd voor nette prijs

Ontevreden

Heb een zwembad pomp besteld die na 2 dagen zoveel geluid maakt dat je niet in tuin kan zitten door lawaai en met dit mooi weer mijn zwembad niet kan gebruiken.Al een week bezig Toppy te bereiken maar nog geen reactie. Telefonisch al dagelijks geprobeerd maar niet bereikbaar. Jammer dat communicatie heel slecht is maar verkoop en levering super.

Alles goed verlopen volgens afspraak

Alles goed verlopen volgens afspraak

Goede service prima kwaliteit

Topservice

Ik heb al meerdere dingen besteld. Altijd correct afgehandeld en snel geleverd. Filip

Product niet ontvangen

Product besteld, niet ontvangen, wel verzoek om review

Niet snel MAAR ZEER SNEL geleverd, en een uitstekend product , dus top !

Snelle levering, Pomp werkt maar doos was wel open geweest.

Doos was open geweest. Aansluitkabel is los geweest. Een terug gestuurd product ? Tot nu werkt alles.

Goede trap, jammer is wel dat ik bij het zwembad 2 jaar terug een trap erbij had die geen bovenplankje had. Nu dus een nieuwe moeten kopen.

Snel geleverd keurig verpakt en scherp geprijsd

Kan met gerust hart op vakantie krijgen mijn visjes automatisch te eten

Super levering top prijs

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Top prijs.

Primma

Mijn bestelling altijd goed gegaan

Goede service en follow up nadien

Een week moeten wachten op de levering van de vijverpomp. Post NL heeft het blijkbaar moeilijk om aan zijn beloftes te voldoen.. Voor de rest alles top. ik had een technische vraag over de pomp zelf en werd zeer vlug per mail doeltreffend geholpen.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR