Duidelijke en eenvoudig te gebruiken website. Snelle en probleemloze levering van het bestelde artikel.
Speciaal om spullen van Toppy op te halen van Muiderberg naar Italië is mijn vriend naar Nederland gereden. Want jullie hebben veel en voor weinig. Gelukkig is het meeste inmiddels bezorgd alleen de zwembadrobot is ergens blijven steken. Bericht ontvangen over vertraging. We wachten af...hij moet morgen wel terug naar Italië....navraag , mailen, bellen levert geen duidelijk antwoord helaas. Zijn jullie te groot en te druk geworden misschien?
Heel tevreden over het aangekochte product. Duidelijke gebruiksaanwijzing, snelle levering...in één woord...TOPPY!!
Bestel tegenwoordig bijna alles voor de vijver bij toppy. Altijd goede service en kwaliteit. Ik had eens een tekorte slang besteld, gebeld en de bestelling werd keurig aangepast. Gewoon dik tevreden! Mijn advies bestel daar je spullen, de service is als het moet zelfs een iets duurder product waard.
Één week geleden bestelt nu is nog steeds niet hier
Hey! We hebben helaas te maken met veel vertragingen door de zomerdrukte bij PostNL. We hopen dat door de nieuwe maatregelingen, je pakket zsm wordt verzonden.
Top firma , snelle en duidelijke opvolging .
Ben nog aan het wachten .. onderhand een week verder.
eindelijk goed nieuws; vandaag wordt het pakketje geleverd! (tussen 18:30 en 20:30)
....Reeds jaren ben ik een tevreden klant van Toppy......en dat zal zo blijven....bedankt..Toppy
Prima sevice
Zwembad pomp besteld. Levertijd 5 dagen. De volgende dag was deze al bezorgd
Ik weet niet of het aan Toppy ligt of aan PostNL maar ik heb nog niks binnen. Heel jammer want ik had de fontein graag in huis gehad voor mijn tuinfeest op 10 juni.
Wacht nog steeds op mijn bestelling. 1 juni besteld lever tijd 1-2 dagen 9 dagen later nog niks. Enigste wat er gemeld word is dat het bij post nl ligt en nog moet worden gesorteerd. Dus voor mij geen positieve ervaring. Ook nog steeds geen lever datum dus ben bang dat het niks meer word en kan fluiten naar mijn geld. Telefonisch niet bereikbaar en via mail duurd lang voor een reactie. Kort gezegd ik hoop dat ik mijn bestelling nog krijg maar heb met deze tempraturen er spijt van dat ik hier heb besteld. Teleurgesteld Kids omdat ze met deze tempraturen niet kunnen zwemmen
Mooie dikke stevige zwembad tegels die ook nog eens mooi kleuren bij het nieuwe straatwerk. Ook een mooi afwerking aan de rand
Op 01-06-2023 een bevestiging ontvangen dat de door ons gekochte en betaalde zeswegklep werd verzonden op 09-06-2023 nog steeds niets ontvangen wel enkele keren uitgebreide excuses ontvangen maar op de vraag of er alsnog een andere zeswegklep desnoods via DHL verzonden kon worden i.p.v. via NL Post kregen wij als antwoord dat Toppy daar geen zaken mee doen, maar ondertussen zitten wij al wel nog steeds met een grasgroen zwembad en kunnen wij onze visite dit weekend een voetenbadje aanbieden en ook net als Toppy de nodige exuses aanbieden aan onze gasten maar wij zullen wel proberen hier iets aan te doen en verzinnen zelf wel iets want helemaal niets doen is toch wel heel erg jammer.
Hey! Zojuist gemaild voor onze oplossing.
Bezig met een zwembad te maken, twee weken geleden een skimmer besteld maar door toedoen van post NL nog niet binnen (post NL is niet te bereiken naar Veghel gereden naar Toppy op hoop van zegen daar aangekomen super netjes geholpen door de meisjes van kantoor en een nieuwe skimmer gelijk geregeld dat noem in ik nog eens Toppy. Geweldig geregeld Dames
Gelukkig hebben het kunnen oplossen! Bedankt voor je reactie
Super service, altijd netjes afgeleverd
Was steeds zeer tevreden van Toppy tot vorige week mijn warmtepomp W'eau Mini Inverter Plus 6kw, van nog geen 2 jaar, stuk ging. Na een week over en weer mailen zeggen ze dat het niet onder garantie valt en ik mij een nieuwe pomp moet aankopen. Het is geen pomp van tientallen euro's maar van honderden. Ik had nogthans de pomp afgekoppeld en ingepakt voor de winter dus hoe kan dit mijn schuld zijn? Was de laatste aankoop bij hen!
Door wat negatieve reviews wat huiverig om te bestellen De deurmat wel echt veel goedkoper dan bij de Praxis Levering was binnen paar dagen en de deurmat bevalt goed Zeer tevreden
Kan haast niet geloven dat de vervoerder zoveel tijd nodig heeft voor een klein doosje . AL die tijd zit je zonder product waar je wel op gerekend had?
Het pakket ging de volgende dag geleverd worden, ik heb een week later nog niets ontvangen. Dit pakket was bedoeld voor een verjaardag. Ik hoop het alsnog, nog snel te ontvangen. Het is helaas wel al te laat voor het feestje in ieder geval.
8 dagen geleden besteld, tot vandaag nog niks ontvangen. Kan dus geen beoordeling geven
Hey! Helaas zagen wij dat er nog steeds geen beweging in je track&trace zit, vandaar dat we een nalevering voor je hebben aangemaakt.
Krijg de helft van mijn bestelling binnen, ze zeggen dat mijn zwembad bij PostNL ligt. PostNL zegt niks te hebben ontvangen, vervolgens kijk je online en zie je dat je zwembad is uitverkocht 1+1 is ze hebben een label aangemaakt maar niks kunnen versturen.. Geen contact mogelijk via telefoon en via formulier krijg je geen antwoord. Gewoon waardeloos zo..
Hey Niels, Ik kijk met je mee. Ik zie dat jij alles geleverd hebt gekregen, behalve het o-zo-nodige-zwembad voor dit weekend! En hij hangt inderdaad vast bij PostNL. Ik ga het je proberen uit te leggen. Ik ga je mailen. Gele groeten, Pleun van Toppy
Zwembad is lek. Nemen telefoon niet op reageren niet op mail nog geen oplossing.
Hey Marijke, Mijn collega is met je in gesprek. Hij gaat je helpen. Gele groeten, Pleun van Toppy
Foute levering (door mijn foute gegevens) probleemloos kunnen terugsturen dank zij prima ondersteuning. Herlevering juiste onderdelen snel en perfect. Professionele ondersteuning om ontbrekend onderdeel (niet in uw assortiment) te bekomen. Alles gekregen en gemonteerd. Systeem werkt opnieuw. Dikke duim en pluim voor JOP. Besdankt.
NIET BESTELLEN! De website geeft aan op voorraad en verzonden dezelfde dag! Niets is minder waar, duurt bijna 5 dagen voordat Toppy zogenaamd iets versturen en dan sturen ze een standaard mail dat het aan POSTNL ligt, waardeloos bedrijf.
Hey! We zouden graag even met je meekijken om te kijken hoe het daadwerkelijk is gegaan en waar de fout ligt. Maar ik zie op dit mailadres geen bestelling terug en ook geen contact met de klantenservice. Mail de klantenservice gerust, dan kijken we met je mee.