Filter

1 product niet geleverd en niet telefonisch bereikbaar

Was tot op heden zeer tevreden over Toppy. Maar vanaf nu niet. Momenteel niet telefonisch bereikbaar, en 1 vraag wordt maar niet goed beantwoord. Alles moet ineens via mail.

Bestelling niet ontvangen

Meer dan een week geleden bestelling geplaatst en voldaan. Ondanks dat er bij stond dat alles leverbaar is nog steeds niets ontvangen!

Geen contact mee te krijgen

Leveren maar de helft van de spullen maar vervolgens krijg je de helft niet en vervolgens zijn ze niet bereikbaar!

Super....snel, service, prijzen, vriendelijk, kwaliteit

Toppie voor elkaar allemaal -ie +y = Toppy

goede snelle service

Product was eerst niet op voorraad maar een aantal dagen later wel , meteen gekocht en 2 dagen later in huis.

Alles was in orde en ook heel snel geleverd!

hopeloze levering door post.nl

De bezorging is al meer dan 1 week onderweg... Toppy doet er ook niets aan. Kortom bedenk je 3x voordat je gaat bestellen. Post.nl kampt met hopeloze achterstanden en bezorgt af en toe een willekeurig pakket.

UITSTEKEND!

Levering volgens afspraak. Service uitstekend!

snel en correct geleverd

Goede en snelle service

Een betrouwbaar prettig bedrijf

Ik heb er een fietsendrager besteld met hoes. Het was een snelle levering. Kortom goede service.

top spul

mijn verwachtingen waren niet erg hoog, maar het spul werkt goed binnen 24 uur lekt het zwembad niet meer.

Bijna heel tevreden

Hey, de levering was prima en het bestelde bootje precies zoals verwacht behalve de roeispanen..die had ik toch wat degelijker verwacht. Hetzelfde wat het voetpompje betreft. Lijkt me niet echt stevig. Ondanks dit toch heel blij met mijn bootje.

dropshipping

geen eigen voorraad, leveranties duren een eeuwigheid.

Al een week aan het wachten

Mijn pakje zit vast bij PostNL doordat er onleesbaar label op de verpakking is aangebracht

prima geregeld allemaal

prima geregeld allemaal

Toppy

Toppy verdient zijn naam.

Voor herhaling vatbaar

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering.

Toppy = Toppy

Bestelling correct geleverd. Toppy.... niets op aan te merken

Zeer snelle levering

Zandfilter besteld voor ons zwembad. Deze was al snel geleverd.

levering mooi op tijd

het pakt is goed aangekomen.

Het pakt is goed aangekomen, maar de grote van de doos is wat over-dreven 56 bij 46 cm met daar in een doos van 40 bij 10cmm en een van 24 bij 4 cm deze twee vliegen tijdens het transport heen en weer wat zeker niet ten goede komt voor de uv lamp, mogelijk is hier een kosten besparing te halen {kleinere doos}. groeten Rien

Goed betrouwbaar bedrijf.

Alles in goede orde aangekomen. Ook klantcontact uitstekend!

Toppy is Top

Groot assortiment. Snelle levering, goede adviezen. Is er een probleem? Toppy lost het op. Vriendelijk en prima service.

Duurd heel lang

Ruim na een week werd t pas ingepakt , na 8 dagen verzonden...

Helemaal super!

Makkelijk bestellen, snelle levering en de producten die ik besteld en ontvangen heb zijn goed. Er is 1 verbeterpuntje. Ik had een tweepits gasstel besteld en deze kwam in en enorme "Toppy" doos terwijl de originele verpakking, (ook goed verpakt in een doos), ongeveer een derde van de Toppy doos bedroeg. Ik denk dat dat onnodig is en zonde van de ruimte die het in beslag neemt... Desalniettemin ben ik heel blij en tevreden met de goederen en zal ik nog wel vaker bij Toppy bestellen.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR