Filter

Icm met 25 meter tyleen slang op plat dak in no time 30 graden, goed product

geweldig assortiment en toppy service!

al heel wat dingen gekocht voor ons zwembad en altijd een goede ervaring geweest!

toppy

Goede en snelle levering van de gewenste artikel

Na zeer korte tijd vastlopen

Een schakelaar voor de bediening is niet aanwezig, dus aan en uitzetten moet met een tweede persoon gebeuren. Na twee minuten proefdraaien deed de pomp het niet meer. Een goede handleiding ontbreekt. Na mijn vakantie ga ik wel onderzoeken wat de oorzaak is

Was in orde

alles was in orde

Zeer goede prijzen, groot assortiment met een degelijke uitleg.

perfect

snel en goed

Alles en wat ik verwacht

Snelle levertijd, met de klanten begaan. Wat blijkt uit deze enquête

Onvolledige levering

Zwembad met pomp besteld maar zonder pomp geleverd. Tot nu toe nog geen contact kunnen krijgen ondanks verschillende pogingen.

Kijk kopen pakket ontvangen genieten

Vlot geleverd

Meeting expectations

Snel en correct geleverd, zoals beloofd !

Jammer dat ze niet standaard per 2 verkocht worden.

Kwaliteit van het product is goed. Misschien handiger om ze per set te verkopen. Na contact met de klantendienst werd dit netjes opgelost.

Super slecht!!!!!!

Twee maal verkeerde product gekregen!!!! En zelfs mijn geld niet terug noch mijn product!!! Telefonisch niet bereikbaar!! Geen mail terug!! Geen oplossing!! Geen product!! Geen geld!! Schande

Beetje jammer

Normaal gesproken erg goede service en snelle levering maar nu... Vorige week woensdag ( 31 mei ) een chloorsluis en chloortabletten besteld. Was op voorraad en er stond bij voor 23:59 besteld volgende dag in huis! Vervolgens zit ik nu 6 juni nog steeds te wachten op mijn bestelling die nog niet eens bij post nl is aangekomen! Dus hij lig nog ergens in het sorteercentrum! Helaas geprobeerd contact op te nemen maar dat lukt me niet!

Super slecht

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet aangekregen en krijg maar geen respons op mijn vragen. Ben uit ellende zelf een ander zwembad gaan kopen. Graag asap antwoord voor terugbetaling want dit is absoluut geen service!

alles prima

vlot geleverd, er ontbrak een onderdeel dat zonder problemen werd nagestuurd.

Fout artikel

Fout artikel verkregen. Zouden het juiste artikel als nog versturen, maar ruim een week later nog steeds niet verkregen. Eerste en laatste bestelling bij floppy!

Binnen 2 dagen in huis. Top service!

Met zorg verpakt en pakketje snel geleverd

Je ziet dat jullie veel zorg besteden aan bestelling want was in mooie vrolijke verpakking dus zijn naam waard toppy!

toppie

alles okee bezorging en betaalbaar en de vissen zijn er gek op

Op tijd geleverd, duidelijke instructies.

Alles perfect in orde.

Zeer snel geleverd en perfect verpakt.

Nooit geleverd en geen klantenservice die helpt

Tafeltje is nooit aangekomen en Topy reageert maar niet op emails hierover. Per telefoon onbereikbaar. Ik zal hier nooit meer iets bestellen

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR