Filter

Heel tevreden

Site is zeer overzichtelijk en erg uitgebreid. Zowel het product als de levering zijn perfect zoals voorgesteld op de site.

Excellent

Snelle verzending, super verpakt, prijs/kwaliteit goed

Super snelle levering!

Betrouwbaar en snel, echt top!

Na 1 week wachten nog niets ontvangen.

Ik ontvang diverse mails waarin de levertijd steeds verder naar achteren wordt gezet. Wat mij het meest irriteerde was de mail van PostNL van woensdag avond waarin werd gesteld dat ik niet 't huis was terwijl ik wel aanwezig was. Nu op vrijdag krijg ik weer een mail dat het zaterdag wordt. Zaterdag het product een week later dan de oorspronkelijke levertijd afgehaald bij een PostNL bezorgpunt, Verkalking t.g.v. ruwe behandeling zowel aan binnen als buiten zijde beschadigd product ogenschijnlijk onbeschadigd. Dit geheel geeft mij het gevoel van complete minachting van PostNL voor mij als klant. Conclusie Toppy goed PostNL ver ondermaats.

Alles dik in orde!!!

Alles was prima!!!!

Toppy

Altijd vertrouwd wat je ook besteld gewoon Toppy

Er staat dat ik het heb ontvangen maar ik heb niets ontvangen

Ik heb helemaal niets binnen gekregen

Goede prijs en snelle levering

De bestelde Abus fietshelm zelf voldoet aan de verwachtingen. De online bestelling en prijs zijn zeer goed. De originele verpakking echter dat onder een dikke laag stof met de vingerafdrukken (handtekening?) van de order picker. Dit was een beetje jammer als je het aan iemand cadeau doet. Het zou een kleine moeite geweest zijn als hieraan een klein beetje aandacht was besteed. Dus: alles prima alleen de “finishing touch”. Een tweede bestelling die nadien is geplaatst zag er onberispelijk uit.

Heel tevreden

Heel te vreden van mijn nieuwe warmtepomp.

Snelle levering en prima prijs!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, alleen langere levertijd dan men aangeeft op de site.

Alles is top bij Toppy!

Al verschillende keren besteld bij Toppy en het is van begin tot eind goed verzorgd. Overal krijg je bericht van,tot aan de deur toe. Top-bedrijf Toppy!

Service is TOPPY!!!

Producten zijn prima, waar jullie echt mee scoren is de service. Echt geweldig!

Heel slecht

Ik ben nu al drie dagen bezig mijn bestelling te krijgen. Helaas nog niks. Je moet alles zelf regelen als de bestelling niet geleverd wordt. Ik krijg nu hopelijk, een week nadat het was afgesproken, mijn bestelling volgende week binnen Niet Toppy maar Waardeloos!

Jullie zijn toppie

Jullie klantenservice is zeer goed en de dienst na verkoop is helemaal top

De Igloo box is super

Snelle levering. De Igloo koelbox is super. Na 4 dagen waren de ijsflessen bijna ontdooid. De drankjes hadden nog allemaal ijskoud.

Laat ik niet te negatief zijn maar in één woord Waardeloos!

Ben al 2 weken bezig om een warmtepomp binnen te krijgen maar tot nu toe nog niet gelukt. Het ligt aan alles en iedereen maar blijkbaar vindt toppy het niet zo boeiend dat jij je zuur verdiende centen uitgeeft en jou laat zitten zonder warmtepomp. Als toppy de klant hoog heeft staan komt de directeur van toppy mijn warmtepomp zelf afleveren.

Op tijd bezorgd en in goede staat.

Vlot contact met klantenservice Fijne website met veel details bij de producten Goede prijs Leveringstermijn prima Geen opmerkingen

Ok

Ok

3x een pompfilter besteld, elke keer de verkeerde

3 x een pomp filter besteld en elke keer de verkeerde ontvangen

Levering laat zeer lang op zich wachten

Aangekocht onder de voorwaarde: vandaag besteld voor bepaald uur, morgen geleverd... Ondertussen al meer dan een week wachten en al 2 keer opgeschoven bij PostNL en sinds vandaag is er zelfs geen datum meer zichtbaar en dus nog steeds niet ontvangen... beneden alle peil en een ontgoocheld kind tot gevolg... Dat is niet jullie schuld, maar mss toch eens overwegen tot andere verzendpartner.

Prachtig

Ga nog bestellen bij jullie

De verpakking (van het product) was alleen wel heel stoffig, dat zag er niet zo verzorgd uit.

Deze bestelling is helaas wat vertraagd

Vorige week woensdag spullen (3 pakketten) besteld, levering volgens site vrijdag. Helaas alles pas 9 dagen later ontvangen door vertraging bij PostNL. Nu staat op de site dat de levering wat langer kan duren, toen ik bestelde nog niet. Je verwacht dan niet dat de spullen een week later geleverd worden. Voor de rest alles keurig en compleet.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR