14 dagen wettelijk recht op afzien van aankoop, je mag zelfs 90 dagen retouren, maar als je dan iets wil retouren, doen ze moeilijk en wimpelen ze af naar de fabrikant. Ook geprobeerd, maar de pagina waar ze naar verwijzen heeft geen enkele mogelijkheid om een retour aan te melden. Klantendienst reageerde zelfs eerst een paar dagen niet. Firma te mijden als de pest.
Hey Dominque, We gaan je helpen met het aanmaken van de case. Jade komt er bij je op terug!
Mijn ervaring is prima. Geen bijzonderheden
Het was lang wachten maar het badje is gekomen. Door zomerdrukte duurt het wat langer.
Hey Inge, Ik ga meteen even met je meekijken. 2 juni stonden ze bij jou voor de deur, maar er was niemand om hem aan te nemen! Ik ga je even mailen met een oplossing! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Original recension
Ik heb 10 dagen geleden een zwembad voor in de tuin besteld. De kinderen kunnen niet wachten om erin te springen maar hij is er nog steeds niet. Contact met de klantenservice via telefoon en mail gehad en de belofte dat hij ‘morgen’ komt. Ik wacht nog steeds…. Ik snap dat het druk is en heb ook begrip voor een aantal extra dagen wachten maar dit duurt nu echt te lang.
Goede website en service
Icm met 25 meter tyleen slang op plat dak in no time 30 graden, goed product
al heel wat dingen gekocht voor ons zwembad en altijd een goede ervaring geweest!
Goede en snelle levering van de gewenste artikel
Een schakelaar voor de bediening is niet aanwezig, dus aan en uitzetten moet met een tweede persoon gebeuren. Na twee minuten proefdraaien deed de pomp het niet meer. Een goede handleiding ontbreekt. Na mijn vakantie ga ik wel onderzoeken wat de oorzaak is
Hey Cees, Ik zie dat je hiervoor nog helemaal geen contact hebt gehad met onze productexperts. Zij zijn er voor je om je te helpen. Wil je ons mailen met je bevindingen en wat je al hebt geprobeerd om het probleem te verhelpen? Eventueel wat foto's van de storing kunnen ook helpen. Dan kijken we graag met je mee. Het mailtje mag naar [email protected]
alles was in orde
Zeer goede prijzen, groot assortiment met een degelijke uitleg.
snel en goed
Snelle levertijd, met de klanten begaan. Wat blijkt uit deze enquête
Zwembad met pomp besteld maar zonder pomp geleverd. Tot nu toe nog geen contact kunnen krijgen ondanks verschillende pogingen.
Hey Semra, We hebben je berichtje gezien over je missende pomp. We zouden eigenlijk even bij onze leverancier een nieuwe pomp moeten opvragen, maar om de snelheid erin te houden (zodat jij lekker kunt zwemmen) gaan we meteen de pomp voor je naleveren uit ons eigen assortiment. Hopelijk verdient deze service meer dan een 2! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Kijk kopen pakket ontvangen genieten
Vlot geleverd
Snel en correct geleverd, zoals beloofd !
Kwaliteit van het product is goed. Misschien handiger om ze per set te verkopen. Na contact met de klantendienst werd dit netjes opgelost.
Twee maal verkeerde product gekregen!!!! En zelfs mijn geld niet terug noch mijn product!!! Telefonisch niet bereikbaar!! Geen mail terug!! Geen oplossing!! Geen product!! Geen geld!! Schande
Hey Cindy! We zijn ermee bezig en met je in contact! We gaan het oplossen.
Normaal gesproken erg goede service en snelle levering maar nu... Vorige week woensdag ( 31 mei ) een chloorsluis en chloortabletten besteld. Was op voorraad en er stond bij voor 23:59 besteld volgende dag in huis! Vervolgens zit ik nu 6 juni nog steeds te wachten op mijn bestelling die nog niet eens bij post nl is aangekomen! Dus hij lig nog ergens in het sorteercentrum! Helaas geprobeerd contact op te nemen maar dat lukt me niet!
Hey Yvette! Vertragingen bij PostNL. Heel vervelend! Ik heb je gemaild!
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet aangekregen en krijg maar geen respons op mijn vragen. Ben uit ellende zelf een ander zwembad gaan kopen. Graag asap antwoord voor terugbetaling want dit is absoluut geen service!
Hey Elke, Je bestelling was al bij ons de deur uit alleen heeft een flinke vertraging opgelopen bij PostNL. Hij wordt ieder moment bij je geleverd aan je T&T code te zien. Mocht je hem willen retourneren, laat dit dan weten aan onze klantenservice. Dan gaan we dat voor je regelen.
vlot geleverd, er ontbrak een onderdeel dat zonder problemen werd nagestuurd.
Fout artikel verkregen. Zouden het juiste artikel als nog versturen, maar ruim een week later nog steeds niet verkregen. Eerste en laatste bestelling bij floppy!
Hey Ief, Ik heb je gemaild! Het nieuwe product is al een tijdje naar je onderweg, maar heeft vertraging opgelopen door PostNL. Ik heb je een mailtje gestuurd met hoe en wat!
Binnen 2 dagen in huis. Top service!
Je ziet dat jullie veel zorg besteden aan bestelling want was in mooie vrolijke verpakking dus zijn naam waard toppy!