Filter

Top levering

Besteld bij Toppy goed en snel geleverd!

duidelijke site met beschrijvingen en een snelle levering

Ik was op zoek naar een digitale zwembad tester en kon op de site duidelijke beschrijvingen vinden om te kiezen. Ben dan ook tevreden met het geleverde materiaal.

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel en netjes geleverd in een goede verpakking . Toppy

Ik ben al langer klant en elke bestelling en/of vraag werd correct afgehandeld. Prima!

levering waardeloos woensdag besteld dinsdag geleverd hoop ik

waardeloos

Super snel, super goedkoop, super product.

De levering was toppy!

Snelle levering, correct verpakt. Ging alles maar altijd zo vlot!!!!

Deskundig bedrijf .Top kwaliteit

De luchtbed Intex is super comfortabel en op hem kunt u lekker slapen. Toppy is zeer goede ,betrouwbare en deskundig bedrijf .

Supergoed

Alles goed en super geregeld

Groot assortiment en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel te kiezen en snelle levering

gewoon supergoed

Dat is werken zoals moet. prima zo doorgaan.

Prima service en levering

Prima service en levering

Ik heb het pakje ontvangen, mooi verzorgd ingepakt, de dubbele fietstas voor de prijs heel goed, mooie tas, goede kwaliteit. Top

No worries

Perfecte levering, perfect tracking, dank u Toppy!

Snel en goed bezorgd.

Pakket is snel geleverd en functioneert uitstekend.

Top klantenservice

Bezorg heeft het bestelde artikel voor de deur gezet en is doorgereden. Pakket is weggehaald maar ben met de klantenservice die een passende oplossing hadden enorm tevreden. Zou met klarna betalen maar betaling wordt eruit gehaald omdat we inmiddels een zwembad hadden gekocht. Betrokken medewerkers!!

Goede en snelle service

Vriendelijk en zeer goede ervaring.

snelle levering en top product

zeer tevreden over de grote slaapzak, voelt zacht en aangenaam. katoen

Snelle en correcte levering

Goede ervaring, weet nu waar ik in het vervolg bestel.

Verschrikkelijke webshop

Wij kochten een tuinhaard met barbecuerooster voor maar liefst 139,16 euro, echter, begon het ding na 1 dag buiten te staan volledig te verroesten en brak het rooster spontaan af toen er een stukje vlees op lag te bakken. Van een zeer trieste kwaliteit en levensgevaarlijk dus. Nu wil men enkel een terugbetaling doen als het wordt teruggestuurd, maar wij hebben geen doos die groot genoeg is om dit in te verzenden. Dit is iets wat enkel geretourneerd kan worden als het wordt opgehaald, wat men blijft weigeren. Ik zal dus het ECC en mijn rechtsbijstandsverzekering moeten inzetten om toch een correcte oplossing en schadevergoeding te bekomen en heb hier helemaal geen tijd en zin voor.

snel geleverd goede kwaliteit

Snelle af handeling.

Ik vind de service en snelle afhandeling prima in orde .Er zijn er een hoop die hier aan een voorbeeld kunnen nemen. Hans.

Snel en goed

Prijs is goed en scherp en zeer snelle levering

heel positief

ik heb gevonden wat ik nergens anders vond snelle levering goede service en klant vriendelijk

Voldoet aan mijn verwachting

De vijverpomp voldoet momentel aan mijn verwachting.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR