Filter

Duidelijke site en een snelle levering voor een redelijke prijs.

Duidelijke site en een snelle levering voor een redelijke prijs. S avonds besteld de andere dag al geleverd.

Het van het !

Na lang afwachten, de knoop door gehakt. Zeer tevreden van mijn aankoop. Mijn zwembad is nog nooit zo vlug en goed gereinigd.

Slecht

Levertermijn met 300% overschreden

Zeer tevreden van Toppy, niet tevreden van Post.nl

Zoals steeds bij Toppy vlotte bestelling en mooie producten. Werd echter door Post.nl in 2 keer geleverd. Niet handig als je speciaal thuisblijft voor een (groot) pakket en 's namiddags laat te horen krijgt dat een deel van de bestelling pas de dag erna zal geleverd worden. Het zou correcter zijn als Toppy niet zou adverteren met "vandaag besteld, morgen in huis" als men niet zeker is dat Post.nl de dag erna zal leveren. Via chat vernam ik van jullie dat dit blijkbaar wel vaker voorkomt bij Post.nl. Andere transporteur nemen!

top firma

vlugge service

Prima service en mooi product

Goede ondersteuning door Toppy bij de bestelling. Knappe Salta trampoline. Enige nadeel bij montage is de bevestiging van het Valentijn bovenaan. Dit had beter met een kliksysteem zoals de verticale spijlen geweest.

Snel en een mooie prijs

We kregen 2 pakketten. Hier over gebeld en het pakket wat niet voor ons was terug gestuurd. Jammer dat Toppy hier op niet gereageerd heeft. Als wij niet hadden gebeld was er een pakket van 115 euro verdwenen. Graag hadden we een mail gehad met een paar woorden bedankt hier voor

Snelle levering en top service Alles dubbel ingepakt en netjes aangeleverd tot achter op de plaats waar ik hem wilde hebben

Toppie

Snelle levering en super service

Snelle levering van de spullen voor mijn jacuzzi! Helaas niet goed opgelet en een verkeerd, voor mijn onbruikbaar artikel besteld. Ook dit laatste werd keurig voor mij opgelost! Meer dan geweldige service!

Alles super

Schnelle Lieferung und gutes Produkt. Jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk en snel bestellen.

Makkelijk en snel bestellen

PRIMA SERVICE

goede service, beschadigde verpakking

Verpakking beschadigd; vermoedelijk een geretourneerd artikel.

Perfect geregeld

Heel makkelijk alles te vinden en goed geregeld alles Snel geleverd de spullen

vlugge levering

alles was perfect en zeker de prijs

compleet snel en onbeschadigd

snel geleverd en prima hogedrukreiniger van einhell, werkt uitstekend

Jullie doen je naam eer aan.

Duidelijke informatie over het volgen van je bestelling.

Prima en snelle levering

Goeie organisatie

Mijn bestelling had een vertraging. Ik werd daar over netjes op de hoogte gehouden, waardoor ik wist dat het onderweg was. En het pakket werd alsnog zeer snel geleverd. Ik zeg top team ga zo door

Keurig geleverd

Een aanrader

uitstekend

Correcte en snelle afhandeling

Iets anders gekregen dan op foto.

Ik had pvc kranen besteld met blauwe hendel zoals op foto. Maar ik heb rode aangekregegen van een ander merk.

Toppers bij Toppy

Goede producten, snelle levering, leuke kortingen. Kortom alles wat je nodig hebt vindt je bij Toppy!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR