Ok
3 x een pomp filter besteld en elke keer de verkeerde ontvangen
Hey Jaap, 3x is scheepsrecht zou je denken! Ik ga je even mailen voor meer duidelijkheid. Gele groeten,
Aangekocht onder de voorwaarde: vandaag besteld voor bepaald uur, morgen geleverd... Ondertussen al meer dan een week wachten en al 2 keer opgeschoven bij PostNL en sinds vandaag is er zelfs geen datum meer zichtbaar en dus nog steeds niet ontvangen... beneden alle peil en een ontgoocheld kind tot gevolg... Dat is niet jullie schuld, maar mss toch eens overwegen tot andere verzendpartner.
Hey Veerle, Ik ben al heel blij dat je inziet dat het bij PostNL misgaat en dat dit voor ons overmacht is. We proberen het zo goed mogelijk te communiceren op de website en zelfs in het nieuws zie je het voorbij komen dat er veel vertraging is bij PostNL. Inmiddels zie ik dat je je bestelling geleverd is! Gelukkig zeg! Heel veel voetbalplezier!
Ga nog bestellen bij jullie
De verpakking (van het product) was alleen wel heel stoffig, dat zag er niet zo verzorgd uit.
Hey Carola! Dankjewel voor deze feedback! Ik heb meteen even een melding gedaan bij onze teamleiders in het magazijn. Dat we hier even extra zorg voor hebben de komende tijd!
Vorige week woensdag spullen (3 pakketten) besteld, levering volgens site vrijdag. Helaas alles pas 9 dagen later ontvangen door vertraging bij PostNL. Nu staat op de site dat de levering wat langer kan duren, toen ik bestelde nog niet. Je verwacht dan niet dat de spullen een week later geleverd worden. Voor de rest alles keurig en compleet.
Hey Herjan, We balen ontzettend van de vertragingen bij PostNL. Wij boos, klanten boos. Da's niet Toppy. Als een zaak te lang blijft lopen (langer dan 5 dagen), gaan wij actief een onderzoek starten bij PostNL. Ik zie gelukkig dat nu wel alles is geleverd! Al zeg je in deze review van niet. Ik ga je meteen even mailen. Dan gaan we zorgen dat je snel helemaal compleet bent.
Original recension
Vorige week woensdag spullen (3 pakketten) besteld, levering volgens site vrijdag. Helaas vrijdag niets binnen, vertraging bij PostNL. Pakket niet in sorteercentrum. Zaterdag hetzelfde. Bericht naar Toppy gestuurd, de mededeling gekregen dan PostNL 5 werkdag levertijd heeft dus wachten tot na woensdag (1 week later). Woensdag zou alles geleverd worden, helaas, maar één pakket. De rest zou donderdag komen. Helaas, weer uitstel naar vrijdag (morgen dus)... Inmiddels meer dan 5 werkdagen verder, daarover boos bericht naar Toppy gestuurd, daarop helaas geen respons. Hoofdzakelijk ligt de fout bij PostNL, maar er wordt levering in 2 dagen beloofd. Nu 9 dagen verder en niet alles compleet, reactie Toppy blijft uit.
Product voldoet niet aan verwachte eisen
Hey Alex, Ik zie dat je nog helemaal geen contact hebt gehad met onze klantenservice. Daar zitten we voor he! Pas daarna mag je een negatieve review schrijven. Waarschijnlijk kunnen we het gewoon met je oplossen. Ik stuur je nu meteen een mailtje.
Jullie beloven van alles maar komen niets na
Hey Oetze! De vertragingen bij PostNL zijn helaas ook echt onmacht voor ons. Supervervelend wel. Voor onze klanten en voor ons, omdat we dan boze klanten krijgen. Hopelijk ben je morgen snel on-boos. Er is namelijk schot in de zaak! Morgen wordt je bestelling geleverd!
Ik heb mijn pomp al meer dan een week in ons bezit. Wij kunnen de pomp NIET retour zenden, commentaar pomp is nog niet geleverd op dit adres, raar ???? Mvg, Dirk Van Hulle
Hey Dirk! Probleem gevonden! Ik heb je gemaild met een oplossing!
Alles vlot verlopen en op tijd geleverd.
Zeer snel geleverd, goede track and trace begeleiding, maar bovenal een top product. Kortom zeer tevreden over de transactie met Toppie.
Correcte en snelle levering.
Geweldige keuze in onvindbare onderdelen . Perfecte communicatie Snelle levering
Gewoon top, goedkoop en snel en kwaliteit
Ik heb twee dingen besteld op de site, beide waren op voorraad na 2 dagen is het eerste verzonden zeggen ze maar de post heeft nog niet ontvangen het andere nog niet eens verzonden. Wij wilde het weekend alles opbouwen maar door het traag afhandelen word dit niet mogelijk,. De volgende keer betaal ik me klarna want dan betaal je pas als je het hebt.
Hey Reinald, Ten eerste sorry dat je nog niets van ons hebt ontvangen. We hebben nu geconstateerd waardoor dit komt en we hebben je gemaild met een eventuele oplossing.
Levering zou max 3 weken duren. Geen leverdatum na 2,5 week dus informeren bij Toppy werd het 5 weken. Na een belletje en mail toch nog gelukt om de levering naar voren te halen en op tijd te leveren. Helemaal blij dus helemaal Toppy! Producten nog niet gebruikt want moet mee naar het buitenland maar heb er alle vertrouwen in dat het goed is.
Wij hadden vorig jaar een zwembad gekocht maar deze vorige week pas in gebruik genomen, helaas was deze lek en de garantie was net een week verlopen. We hebben contact gezocht met Toppy het probleem uit gelegd en ze hebben ons een heel nieuw zwembad opgestuurd. We zijn erg blij met deze oplossing , dank je wel Toppy. Toppie service
Ze gaan bij vrienden van ons op de tafels van het restaurant hun werk doen, hoe blij kan een mens zijn
Voor bestellingen of zelfs verkeerde bestellingen toppy is er voor u ze helpen klaar en duidelijk met alles .de zending of een retour geen probleem fantastische service Bedankt een tevreden klant uit Belgie
Bestelling snel geleverd. Het installeren lijkt eenvoudig maar de gebruiksaanwijzing is echter toch wat summier. Het is mij niet duidelijk hoe de bouten geschroefd moeten worden en op de foto zijn het ook andere bouten. Verder ook niet duidelijk waar en hoe hoog je de lift precies moet plaatsen. Verder is het product van goede kwaliteit en ziet er degelijk en stevig uit.
Hey! Dankjewel voor je review en fijn dat het product naar wens is. we hebben jouw vraag over de installatie doorgezet naar een product expert zodat zij je hierover kunnen informeren. We komen er zo snel mogelijk op terug.
Uitgebreid assortiment voor een goede prijs. Jammer dat PostNL er weer eens een zooitje van maakte waardoor het pakket pas 4 dagen later kwam ipv de beloofde volgende dag.
Slecht
Hey Nicole, De vervoerder geeft aan dat er op 30 mei niemand thuis was tijdens de levering. We hebben je daarom even gemaild mbt het maken van een nieuwe leverafspraak
Alles zeer duidelijk en snel geleverd
Goede en snelle bezorging
Navraag gedaan wat aan te schaffen om 38mm pomp aan te sluiten op 32mm zwembad. O.a. 2 adapters gekocht. Gevraagd of er verder nog iets nodig is, was niet het geval. Nu past de zeef niet aan binnenkant zwembad en is er waarschijnlijk nog iets nodig. Heel jammer
Hey Yannick, Vervelend om te horen dat de zeef niet past. We hebben jouw review doorgezet naar een product specialist zodat we kunnen kijken wat je nog nodig hebt om net bad wel compleet te maken. Je hoort snel van ons!