Filter

slecht

normaal had ik mijn pakket vorige zaterdag 30/4/23 moeten toegestuurd krijgen via post NL in de late namiddag kreeg ik een bericht dat er vertraging opgelopen was en dat het pas op 2/5/23 zou geleverd worden, ok geen probleem, kan gebeuren. dinsdag kreeg ik dan een melding dat het pakket onderweg was en tss 12.00 en 18.00 uur zou geleverd worden. prima dacht ik, gans de namiddag thuis gebleven, echter later in de namiddag een nieuwe mail van post NL onze bezorger kan niet bij jou op tijd geraken, het zal voor morgen dus 03/05/23 woensdag zijn tss 12.00 en 16.00 uur weer gans de namiddag thuis gebleven , niemand van post NL te zien, terug een melding dat het weer een dag later zou worden dus 04/05/23 weeral tss 12.00 en 16.00uur, hierbij heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantendienst van Toppy. daar kon men mij niet veel verder helpen en ze vroegen me als het op 04/05/23 niet geleverd zou worden ik terug met hun contact mocht opnemen. dus vandaag donderdag 04/05/23 terug met volle hoop gans de namiddag zitten wachten want ik had deze morgen weer een bericht gekregen dat de bezorger onderweg was en het pakket zou geleverd worden tss 12.00 en 16.00uur. tot mijn grote verbazing weer later in de namiddag bericht van post NL dat de bezorger het niet zou halen vandaag en dat het pakket morgen vrijdag 05/05/23 zal geleverd worden. wat voor spelletje wordt er hier gespeeld? met terug telefonisch contact opgenomen met Toppy en heel duidelijk mijn ongenoegen laten merken, hierbij heeft toppy dan contact opgenomen met post NL, maar kreeg als antwoord dat zij er ook weinig kunnen aan veranderen en dat het probleem bij post NL ligt! sorry maar als ik bij Bol.Com bestel wordt er door post NL corrrect afgeleverd op het afgesproken tijds stip, nooit problemen mee gehad, wie is er hier wie aan het lijntje aan het houden??? mijn vertrouwen in Toppy is volledig weg en vind dit een onbetrouwbare verkoper! mijn geloof in hen is volledig weg. nooit bestel ik nog bij Toppy!!!

Top Toppie

Snel, duidelijke track & trace, on time delivery!

Uiteindelijk goede service

Ik wist niet dat de verzending uit 2 aparte delen bestond welke een paar dagen apart van elkaar verzonden werden. Wel goed gekomen.

Super snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs

Super snelle levering en top service!

Eerdere ervaringen met deze winkel heeft mij weer doen bestellen, makkelijk overzichtelijk en snel geleverd

Een voorbeeld hoe het moet.

Alles top.

Overzichtelijke site, goed verpakt en snelle levering

TOP

Alles verlopen zoals het moet zijn

TOP = toppy

Hamat deurmat besteld, goede prijs, snel geleverd, en informatie klopt, dus TOPPY

Duidelijke website en zeer snelle levering

alles is prima verlopen. Dik tevreden. Alleen de doos was te groot voor 2 lampen. Was niet opgevuld.

De bestelling is goed uitgevoerd, volgens afspraak verzonden en ontvangen. Wat fijn is dit.

top geleverd en top snel!

zeer snelle levering en perfect verpakt

38mm slang iets te wijd

De 38 mm zwembadslang is best wijd. Daardoor moeilijk waterdicht te krijgen met slangklem. Uiteindelijk maar 2 van de 6 meter kunnen gebruiken met gebruikmaking van hulpmiddelen. Levering en dergelijke zoals altijd weer prima.

Correct en snel

Altijd een correcte en snelle afhandeling

Vlugge verwerking

Heel tevreden!

1s heel goed

het was snel geleverd

Het verzenden is bijzonder goed verlopen maar aflevering liet een syeek vallen

De aflevering is niet goed gegaan want het pakket lag in een ruimte die voor iedereen in dit appartement toegankelijk is.De bezorger had niet aangebeld dus uren later maar eens gekeken en daar lag het pakket. Een beetje nalatig dus maar gelukkig zonder gevolgen. Bij een volgende aflevering even aanbellen s.v.p.

Komt leveringbelofte niet na, communicatie naadje

Bij Toppy op donderdagmiddag een dure zwembadrobot en een bijbehorende hoes besteld. Zou dus op vrijdag, uiterlijk zaterdag, bezorgd worden. De hoes kwam netjes, de robot moet nog komen. Het is nu zondag en de track en trace geeft aan dat het pakket nog niet door postnl is ontvangen. Gisteren gemeld bij Toppy. Verder dan 'het is afwachten wanneer uw bestelling komt, volg de track en trace' komen ze niet. En bedankt voor de heldere service.... Zal dus wel dinsdag worden. Dan is het pakket dus bijna een week onderweg geweest. Dat is iets anders dan 'morgen bezorgd'. Verdere communicatie vanuit Toppy nul komma nul. Zonde, had meer verwacht van deze goed aangeschreven webshop. Tegenvaller. Volgende keer liever ergens anders.

Toppy

Snelle levering Goede prijs, Goede kwaliteit, Goede informatie tijdstip levering.

Zoals altijd top !!

Snelle levering . Maar de aanpassing van Amerikaanse draad naar euronorm is er niet bij en in Belgen kan men de aanpassingen niet vinden. Ik heb dan maar zelf de aanpassing gemaakt.

Product precies zoals omschreven, ik ben er heel blij mee!!

De vijverbeluchter doet zijn werk uitstekend, het water is weer in een uitstekende kwaliteit!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR