Net zoals bij de vorige bestellingen... je bestelt iets en ze zorgen er gewoon voor , dat het er de volgende dag al weer is.... wordt bijna irritant.... Zooo goed, gewoon Toppy
Wat een topper ben je! Bedankt voor je super leuke review en tot snel! 🙌🏼💛
Tijdig geleverd en volgens afspraak. Apparaat voldoet goed al is het even wennen aan oppompen en afvoeren elke 30 sec
Bedankt voor je review en voor je bestelling! Mocht je vragen hebben over je product dan weet je ons te vinden he?
Goed assortiment, wordt snel geleverd en korting voor vaste klanten!
Super! bedankt voor je review en tot de volgende 💛
Zoals steeds zeer vlotte aflevering van bestelling
💛 🙌🏼
top top 10op10
Jij bent ook top!
Goede prijs en snelle bezorging, product zoals omschreven
Dankje dankje dankje!
Ik heb uiteindelijk een schamele compensatie van slecht 10,- gekregen voor een tas die 125,- euro kost, dit terwijl terugsturen geen optie is omdat ik dan 100,- euro kwijt ben aan verzending en nog steeds geen tas heb !!! Worst klantenservice EVER !!!!! totaal geen begrip als een klant iets besteld en dit door laat sturen naar een ander land. Kom een klant dan tegemoet met een acceptabel aanbod. Jammer dat ik geen fotos kan plaasten van het gesprek en de verschillen in tas en ook geen review kan geven op social media!! Oorspronkelijke review : Ik heb een reistas besteld en ik heb gewoon een hele ander tas gekregen. Totaal niet tevreden daar ik de tas moest door laten sturen naar Curacao voor veel geld en nu dat ik hem heb ontvangen is het NIET DE JUISTE TAS. !!!!
hey! We hebben even onderzoek gedaan en zien dat je het nieuwste model hebt ontvangen (helaas met iets andere kleuren). We gaan het aanpassen op de site en hebben je een passende oplossing aangeboden via de email. Sorry voor de vewarring!
Original recension
Ik heb een reistas bestreld en ik heb gewoon een hele ander tas gekregen. Totaal niet tevreden daar ik de tas moest door laten sturen naar Curacao voor veel geld en nu dat ik hem heb ontvangen is het NIET DE JUISTE TAS. !!!!
Filters voor jc en aquachek Trutest test scripts besteld. Na 2 dagen kwam te levering al aan wel is waar met de verkeerde bestelde strips in de doos. Zelfde dag nog mailtje gestuurd via de site en de dag er na kwamen de juiste test strips al aan. Top service!!
Fijn dat we alles alsnog goed voor je opgelost hebben, ondanks een heel klein foutje! Tot de volgende keer 💛
2 UV vijverlampen gekocht, ging makkelijk, snel en waren niet duur, maar de doos waar ze in geleverd werden was kapot en bevatte geen vulmateriaal waardoor de lampen los in de doos lagen te schudden. Een lamp geïnstalleerd en die deed het, de andere heb ik niet geprobeerd.
Hey Peter, Goed dat je dit kenbaar maakt! Mocht er uiteindelijk toch iets met de lampen aan de hand zijn, meld het dan even bij ons. We lossen het vervolgens graag voor je op!
Maar er ontbrak een product in mijn bestelling waar ik tot op heden nog niets van ontvangen heb.
Super sorry dat je bestelling niet compleet lijkt te zijn! We hebben het product dat lijkt te missen nu opnieuw naar je verzonden.
Supersnel verzonden en nog gratis ook (50€+) Topper!
Dankjewel Topper! 💛
Levering en afspraken werden nageleefd. Spijtig dat we een verkeerde bestelling hebben gekregen.
Hey! Bedankt voor je review en super sorry dat je een verkeerd product hebt ontvangen. Momenteel hebben we contact via de mail om je natuurlijk zo snel als kan te voorzien van het juiste product.
Goed telefonische contact . En na het advies snel een keuze gemaak. Vandaag al de eerste zwembad van het jaar.
Wat top dat je samen met onze product experts tot een mooie keuze bent uitgekomen! We wensen je (alvast) veel zwemplezier toe!
Bij het openen van de verpakking bleek dat er 1 zijde van de plantenfilter de verlijming er volledig uit was en de zijwand niet meer dicht was . heb deze dan zelf met nieuwe silicone dichtgemaakt. ik hoop dat de filter het zal houden. kwaliteit van de verlijming een dikke onvoldoende
Hey Rudy, Vervelend om te lezen. Je mag altijd meteen contact opnemen met onze service-toppers. Problemen met defect geleverde producten lossen we natuurlijk graag meteen op. We hebben je een e-mail met oplossing gestuurd.
Bestellen en volg de dag krijg je het thuis.perfekt
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Nog niet in bedrijf wegens het nog ontbreken van een onderdeel.Zwembad filter. Levering was perfect.
Dankjewel voor je review en bestelling! 💛
Zeer goede cover passend voor op de la z spa Hawaii Hydrojet pro Water blijft veel langer warm, en dus minder energie verbruik! Goede kwaliteit en waterdicht...
Wat leuk dat je een spa cover bij ons hebt aangeschaft! Veel bubbel pezier en tot de volgende!
op zondag besteld en op dinsdag reeds geleverd deftig ingepakt
Bedankt voor je review en bestelling!
Het product was snel geleverd. Prima op de hoogte gehouden via mail. Product was zoals verwacht
Jij mag blijven! 💛
Drie vijvernetten gekocht, waarvan er eentje te klein bleek te zijn. Een groter formaat was bij hen niet beschikbaar. Retour werd snel terugbetaald.
Bedankt voor je review! Hopelijk kun je het gewenste product toch nog aankopen ergens.
Terrasheater werkt na contact met klantenservice (Jop) nu perfect. Dit is zoals het hoort.
Hey Dick, We hebben door de paasdagen je niet meteen kunnen voorzien van een reactie. Maar zoals collega Jop je vandaag al heeft kunnen mailen is de oplossing gelukkig simpel: Achter de knop moet je nog een AA-batterij plaatsen (met de + naar buiten gericht), deze zorgt uiteindelijk voor de vonk om te ontsteken.
Original recension
Terrasheater werkt niet zoal het hoort de ontsteking werkt niet en is volgens mij helemaal niet gemonteerd. De heater doet het wel als je hem via het luikje aansteekt met een aansteker.Vrijdag al gemeld via klantenservice maar tot nu toe nog geen reactie ( zal wel zijn I.v.m. De feestdagen) .Ben zeer benieuwd hoe en of ze het gaan oplossen.
Het pak dat ik kreeg was verkeerd. Dit gemeld via de site en alles is in orde gekomen. Het juiste pak is snel toegekomen .
Problemen goed en snel oplossen! Da ś Toppy! Dankjewel voor je mooie review en tot een volgende keer.
Goed snel en goedkoop.
🙌🏼
Greenlands Black-Line recht enkele fietstas - 20 liter - Zwart Mijn ervaring met deze fietstas is slecht. De beugels van plastic zijn erg zwak, met een paar (kleine)boodschappen hangt de tas al niet meer stevig, als je over een kleine oneffenheid rijdt dan stuitert deze van de fiets, zoals bij het oversteken bij een brug, een iets verzakte tegel, ook al fiets je rustig. En dan liggen je boodschappen weer over de straat. Je kunt er gewoon niet op vertrouwen dat de tas blijft zitten tijdens het fietsen. Ook het aanhangen van de fietstas is niet optimaal, je hangt m er niet zo aan, altijd beetje prutsen om de tas aan de fiets te hangen. Spijt van de aankoop.
Bedankt voor je review! We willen natuurlijk dat jij alsnog tevreden! We hebben momenteel al contact via de mail en onze product specialist gaan eventjes met je meekijken naar een alternatief.
Snelle levering, groot assortiment en vriendelijke klantenservice!
Dankje dankje dankje! 💛