Zeer snelle levering. Producten zijn goed beschermd voor het vervoer!
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!🙌🏼
Perfect van A tot Z
Jij mag blijven! 💛
Vlotte afhandeling, dank
Jij bedankt!
Zoals altijd netjes op tijd. Zeer behulpzaam. Zeer professioneel. Zeer snelle reacties op vragen. Kan alleen maar zeggen, doe zo voort!! Een tevreden klant.
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je toffe beoordeling en hopelijk tot snel! Gele groetjes, Team Toppy
Toppy verkoopt in mijn ogen kwaliteitsvolle jacuzzi's aan scherpe prijzen. Bij het minste probleem ( die er quasi niet zijn ) is er een vlotte communicatie met de klantendienst die het probleem zeer vriendelijk en bekwaam oplost. Fijn om met deze mensen samen te werken , Toppy !
Bedankt voor je super leuke review en voor het mooie compliment. We wensen je nog veel bubbel plezier toe en tot een volgende keer! Gele groetjes, Team Toppy
Bestelling was beschadigd tijdens transport. Door de transporteur dus niet afgeleverd. Toppy gebeld de zelfde dag opnieuw verstuurd de dag erop al in huis. Geweldig geregeld
Super leuk dat je dit kenbaar maakt! Het klopt inderdaad dat wij als Toppy zijnde geen bestellingen uitleveren maar we nemen wel graag onze verantwoordelijkheid natuurlijk. Vandaar dat we het op deze manier oplossen😉 Tot een volgende keer! 💛
Goed en snel ver,onden
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Mooie site, goed product, snelle levering.
Jij mag blijven! 💛
Na een verkeerde maat binnen gekregen van ons zwembad 1 telefoontje gepleegd 2 dagen later de goede maat binnen gekregen prima service
Bedankt voor je mooie review! Problemen snel en goed oplossen; daar is waar we naar streven! Fijn dat je onze service goed hebt ervaren.
Mijn pakket besteld en twee dagen later in huis prima geregeld met de levering op de juiste tijd die aangegeven was top.
Dankjewel voor je toppy review! Tot de volgende keer!
Product 10 maar de bezorging laat te wensen over, er wordt aan gebeld en dan moet je bijna kunnen vliegen. Te laat en dan moet het product afgehaald worden in de winkel.
Bedankt voor je review en vervelend dat je niet zo'n leuke ervaring hebt gehad met de vervoerder.. hopelijk gebeurd dit geen tweede keer, mocht dit wel zo zijn dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Veel plezier met jouw aankoop!
Perfecte service en snel
Super dat jouw bestelling zo snel bij je is aangekomen! Was het liefde op het eerste gezicht? 🥰
was de volgende dag al binnen, alles netjes verpakt. Het is voor een verjaardag dus weet niet of het allemaal perfect is maar daar ga ik wel vanuit.
Dankjewel! Wij gaan er ook vanuit dal alles in orde is, mocht dit nu echt niet het geval zijn dan staat onze klantenservice graag voor je klaar. Geniet van de verjaardag!
mijn bestelling van de caravan airco ac2401 is zeer snel en goed verpakt geleverd
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!🙌🏼
goede service, prijs kwaliteit is toppy :-)
Je bent zelf Toppy! 🥰
Op de afgesproken datum werd het pakket afgeleverd Wel door de PTT voor de deur neergelegd maar dat was met deze verpakking geen probleem
Hey Sjaak, bij Toppy doen we wat we beloven! Het kan heel soms eens voorkomen dat er pakketjes voor de deur gelegd.. dat is iets minder Toppy natuurlijk. Mocht dit gebeuren en er is iets niet in orde met je pakket, wij kijken graag mee naar een oplossing!
Top! ;-) Duidelijke communicatie, uitstekend product.
Dankje dankje dankje!
Woensdag besteld , donderdag geleverd .Toestel was spijtig genoeg beschadigd. Contact op genomen met toppy en toestel terug gestuurd. Vrijdag werd mij al een nieuw toestel opgestuurd en zatedag geleverd .TOPPY is echt TOPPY
Hey Paul, wat fijn dat je onze service als Toppy hebt ervaren, daar doen we het voor! Dankjewel voor je super review. Tot de volgende!
Heb nu voor de tweede keer iets bij TOPPY besteld en ben zeer tevreden, goede prijs en alles op tijd geleverd.Dus al met al....TOP !!
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Vaak wat gekocht bij Toppy , altijd naar tevredenheid. Probleem ? Toppy lost het op .
Hey Marcel. Jij mag blijven! 💛 Dankjewel voor je leuke reviews en we hopelijk tot snel.
Geloof maar dat het goed zit met de conditie van de toppers in ons magazijn!
Alles naar wens! Precies wat ik zocht en gevonden bij toppy! Dank je wel
Hey Conny, Nee, jij bedankt voor je bestelling en je toffe review! Tot de volgende keer.
De website van Toppy werkt zeer gebruiksvriendelijk. Ik had perongeluk het verkeerde product besteld dit werd direct geannuleerd. Toen ik niet tevreden was over het geleverde product heb ik een top oplossing gekregen van de klantenservice.
Fijn dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer!
Reeds tweemaal besteld bij Toppy. Tweemaal alles gevonden wat ik wenste. Ondermeer onderdelen voor een vijverluchtpomp. Aan prijzen die je geldbeugel niet bruskeren én razendsnel geleverd! Het ziet er naar uit dat ik er een vertrouwenswinkel bij heb. :-)
Dankje dankje dankje!
Duidelijke beschrijving van het product, prima prijs volgende dag zoals beloofd in huis
Zoals het hoort! Dankjewel voor je review topper!