Snelle levering, goed spul en toffe prijs. 3x Toppy
Omdat jij de tijd hebt genomen om een mooie review voor ons neer te zetten, nemen wij de tijd om erop te reageren! Mega bedankt voor je bestelling én beoordeling! We hopen je snel weer te zien!
Prima.
Dankjewel!
Snel en goed ontvangen, nog geen ervaring ermee
Heel veel plezier met je bestelling en dankjewel voor je review!
Heel goed verpakt en was weer snel geleverd en tegen een goede prijs.
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Alles keurig verzorgd
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!
na 10 min was er al 1 lamp stuk
Hey Filip, Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Hopelijk werkt de tweede lamp uit je bestelling nog steeds. We horen graag wat er misging met de eerste lamp, aangezien hij het even gedaan lijkt te hebben. Zodat we je kunnen voorzien van een juiste oplossing. In welke UV-C unit gebruik je de lampen? En is daarvan het kwartsglas en de rubbers nog in tact? We horen het graag in de e-mail die we hebben gestuurd, alvast bedankt!
Toppy
Jij bent ook Toppy!
Keuze uit een groot assortiment, goede klanrvriendelijke service, kwaliteit van het product en een snelle levering
Snelle levering.
Geloof maar dat het goed zit met de conditie van de toppers in ons magazijn! 😉
Prima prijs-kwaliteitsverhouding, duidelijke communicatie en keurige en vlotte afhandeling.
Doen wat we beloven, da's Toppy! Dankjewel!
Dit is een heel goed bedrijf de naam zegt het al en dat maken ze waar Kan niet anders zeggen prima ga zo door en ik beveel iedereen jullie aan
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
Snelle en correcte afhandeling van de goederen
Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Snelle levering Top product
Super dat jouw bestelling zo snel bij je is aangekomen! Was het liefde op het eerste gezicht? 🥰
Supersnelle levering voor een hele aantrekkelijke prijs.
Jij mag blijven! 💛
Correcte levering
Precies zoals het hoort! Dank voor je bestelling.
Prima jacuzzi voor met z’n tweeën of alleen met 2 kinderen. Zeker zijn geld waard
Veel bubbel plezier toegewenst!
Mijn luchtpomp van mijn BiOrb was stuk gegaan, had gelukkig natuurlijk garantie, maar dankzij de snelle en fijne service van Jop, was de pomp binnen 2 dagen thuis afgeleverd! Mijn vissen blij en ik blij, dat het zo TOPPY geregeld werd. Groetjes Carola
Enorm bedankt voor je review. Vissen blij, jij blij, wij blij = Jop meer dan blij!🐠
Ik ben tevreden jammer dat extra kosten voor opstuurt doen dan kan niet vakken bestellen
Enorm bedankt voor je review en super dat je tevreden bent! Wist je dat de levering gratis is bij een bestelwaarde van 50 euro?💛🙌🏼
Ondanks een aantal negatieve recensies heb ik toch een bestelling geplaatst. Contact via chat over levertermijn product was prima en bestelde product werd een dag na bestelling geleverd.
Fijn dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer! 😃
Prima geholpen en vriendelijke mensen
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Alles is door jullie nettjes op tijd geleverd maar helaas leverde post nl drie dagen later door vertraging
Na mijn bestelling geplaats te hebben werd het product zeer snel geleverd.
Wat goed dat je ons bestelproces als fijn ervaren hebt en dat je bestelling je snel heeft gevonden! Zijn jullie een goede match? 🥰
snel geleverd en keurig verpakt
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat alles goed verlopen is! We willen onze service graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 7 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
I was a dummy and bought the wrong bit of kit. My 90 day guarantee was to the last minute and they just refunded me... Very friendly, no blame, no quibbles, no fuss. Would recommend.
Hey Steve, Thank you for your super positive review. As Toppy, we always like to think along with our customers! Nice to hear that you are satisfied.
Ik ben bijzonder opgetogen over de contacten met jullie diensten. Door een vergissing van mij, had ik een verkeerd wisselstuk van Velda besteld. De retour verliep rimpelloos. Vlug akkoord gekregen, te volgen procedure goed uitgelegd. Ik heb reeds na twee dagen de aankoopprijs terug gekregen. En mijn nieuw besteld (en deze keer juist product) kwam vlot aan en is reeds in gebruik. Bedankt ! Frans Lievens Liedekerke België