Filter

Prima netjes en snel

Mijn bestelling is super snel afgehandeld en verstuurd. Keurig verpakt en prima op tijd zoals vermeld.

snel service

keurig op tijdgeleverd

Na een week nog niets terwijl er stond morgen in huis.

Ik had dinsdag middag besteld, met het idee dan heb ik het zeker voor het weekend. Dat het dan woensdag niet binnen komt heb ik alle begrip voor ik begrijp dat postnl het druk heeft. Echter vind ik dan een week later dan wel te laat.

Altijd het zelfde.

Alles liep zoals gewoonlijk weer op rolletjes. Vanaf de bestelling tot levering Toppy. Groetjes.

Weau Spa geur

Dit is kwalitatief niet een goede geur na onze mening. De geur vervliegt erg snel. Toppy heeft het prima opgelost en staat open voor discussie!

Trager dan normaal

Producten in orde

Ondanks dat het product niet automatisch was aangemeld voor verzending even gebeld en meteen opgelost en volgende dag in huis

Snelle levering, scherpe prijs!

Snelle levering van HTH chloor, scherpe prijs!

Produkt en leveringstermijn 5 sterren.Levering 0

Mail gekregen dat levering voor volgende dag voorzien was, maar 's avonds ( 19.20 ) toevallig buitengekomen en stond het pakket op mijn oprit naast mijn wagen in zicht van straat. Niet gebeld of op deur, venster geklopt.

Top of the Top

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de prijs. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de prijs. Bref, het is allemaal goed.

Levering snel.

Aangezien ik uit Schijndel kom en regelmatig in Veghel kom had ik het pakket ook wel af willen halen. Scheelt me de verzendkosten. Maar is (nog) niet mogelijk?

Blij met Toppy. Snelle levering en mooie aanbieding. Ik ben tevreden.

ik heb de boot binnen

maar heb em nog niet opgepompt opgeblazen.. neem aan dat alles oke is

Toppy is echt Toppy, snelle levering en goed geprijsd.

Super duidelijk en behulpzaam!

Best!

Bestelling en levering ging helemaal goed

Mijn bestelling us goed gegaan en de levering ging ook goed

Hele goede servicedienst

Probleem met skibril maar servicedienst heeft alles gedaan om het probleem op te lossen.

GEWELDIGE SERVICE

Nadat de bestelling nog niet volledige geleverd was, heb ik contact opgenomen met TOPPY. Timo en anderen hebben mij zeer snel, vakkundig geholpen en zetten de klant op nummer 1. Ik ben ze zeer dankbaar voor de geweldige service en dat direct nadat mijn opmerking gelezen was.

Snelle verzending en geweldige service heb ik als zeer prettig ervaren. Zal het zeker iemand aanbevelen.

Helemaal naar wens

Heel nette prijs snelle levering en keurig verpakt.

Doet zijn naam eer aan; TOP bedrijf

Denk mee; prima klantenservice; snelle levering en prima producten. Toppy dus!

kan moeilijk rapper

bestelling ingegeven en zeer vlug geleverd . Doe zo verder !

Bij Toppy een Marktplaats artikel gekocht.

Prima service en keurig op tijd bezorgd. Artikel verkeert in nieuwstaat.

topbedrijf toppy

Nette prijzen ,perfect geleverd zeer goed verpakt

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR