Toppy is uitzonderlijk service-gericht.
Hey Frans, Bedankt voor het super mooie compliment! Gele groetjes,
Makkelijk besteld, op afgesproken tijdstip geleverd, en zeer degelijk verpakt. Top!!
Warmtepomp besteld om bij zwembadwater te verwarmen. Maandag avond besteld en woensdag middag in Belgie geleverd tot in mijn tuin, waarvoor dank! Nu nog wat knutselen om het geheel aan te sluiten!
Geen op of aanmerkingen simpel bestellen, snelle service!
Duidelijke en correctie communicatie over de levering. Alles netjes en op tijd ontvangen. Niets op aan te merken.
Binnen de 24 uur geleverd in België na bestelling. Super!!!!
Zeer snelle levering goede info, zeer goed materiaal.
Goed product, goede prijs, snelle levering
Snelle leveringen en prijs kwaliteit.
Leuk te ervaren dat alles vlot verloopt en correct is. Tip Top.
Mag niet klagen altijd optijd en de kwaliteit is top
ik had een vijverpomp elders besteld die na lang wachten uiteindelijk niet geleverd werd. Bij Toppy vond ik dezelfde pomp, en nog goedkoper ook, die binnen 2 dagen bezorgd werd!
Bestelling met 1 dag netjes verpakt en geleverd! Top dus!
Heel scherpe prijs voor mijn toestel. Bestelling liep héél vlot en ik werd ook op de hoogte gehouden van de verschillende stappen tot en met de levering. Dit is super dienstverlening ! Dit is hoe online aankopen zou moeten zijn ... dank je wel Toppy
Werken samen met klarna voor de betalingen. Op de site van Toppy staat dat dit kostenloos is. Je moet een account aanmaken bij klarna. Daar staat duidelijk dat klarna kosten kan aanrekenen voor date en berichten. Nadat ik dit melde bij Topy werd dit op een correcte manier in orde gebracht.
Hey Dirk, Er zijn inderdaad geen kosten verbonden aan Klarna. Je moet wel een account aanmaken bij Klarna. Onze collega's bij Klantenservice hebben met je meegegekeken en een oplossing voor je betaling geboden.
Original recension
Werken samen met klarna voor de betalingen. Op de site van Toppy staat dat dit kostenloos is. Je moet een account aanmaken bij klarna. Daar staat duidelijk dat klarna kosten kan aanrekenen voor date en berichten. Dit melden bij Toppy haalt gewoon niks uit.
Goede klantvriendelijkheid, snelle levering, goede service!
Absolute aanrader om bij dit bedrijf te bestellen. Snel en correcte afhandeling van onze bestelling
Zandfilterpomp gekocht, na nog geen twee weken ging hij stuk! , kan gebeuren..., dan verwacht je toch dat je deze terug stuurt en vervolgens een nieuwe krijgt? Maar nee, ik mocht het zelf allemaal regelen met Bestway zelf...., was het nog maar een kwestie van defecte pomp opsturen en een nieuwe krijgen, maar nee hoor na heel wat mail verkeer en foto's en filmpjes gemaakt te hebben om ze te overtuigen dat deze echt defect was, kreeg ik na meer dan 6 weken geneuzel een (geen nieuwe) zandfilterpomp. Mijn zwembad was inmiddels groen geworden!! Dit hadden jullie moeten regelen voor mij!!!! Als ik een pomp bestel, dan heb ik deze binnen 2 dagen ontvangen. Maar serviceverlenen ho maar. daarom 1 ster....
Hey Peter, Bedankt voor jouw review en vervelend om te horen dat het probleem niet is opgelost voor je. Ten eerste vinden we het erg vervelend om te horen dat er een defect is aan jouw pomp en ook dat dit probleem nog niet is opgelost voor je. Echter klopt het helaas wel dat je eerst aanspraak moet doen op garantie omdat er vast gesteld moet worden of het product onder garantie valt aangezien de pomp natuurlijk wel gebruikt is. Bestway heeft inderdaad ook als een van de weinige fabrikanten direct contact met de klant, dit lijkt misschien wat omslachtig maar uiteindelijk omdat wij geen tussenpersoon zijn is het sneller voor je opgelost. We hebben je nu een mailtje gestuurd en jouw Bestway case nummer opgevraagd. Indien we deze in ons bezit hebben gaan we graag met je meekijken naar een eventuele oplossing.
Informatieve website. Eenvoudig bestel proces en prima bezorging.
Makkelijke webshop en super vlotte levering.
Makkelijk alles kunnen vinden en bestellen op de website. En de volgende dag al bezorgd. 3 helmen gekocht. Zien er mooi en degelijk uit. Blij mee.
infrarood kachel gekocht werkt perfect en supersnel bezorgd,Ik beveel Toppy iedereen aan.
Zeer snelle levering en mooi zeil voor over ons zwembad .
zoals mijn titel al aangeeft het is niet echt Top er gingen meerdere dingen verkeerd bij mijn bestelling ik had een kamado besteld maar er kwam een warmtepomp binnen voor een zwembad, normaal zou zoiets nooit fout kunnen gaan, het is totaal iets anders, gebeld met de klantenservice, ze zouden dezelfde dag nog het bestelde pakketje op de post doen en kwam een dag later binnen maar zonder de beloofde zak houtskool a 25 euro,alweer gebeld om mijn ongenoegen te uiten,excuses gekregen en het zou weer nageleverd worden, dat is uiteindelijke ook gebeurt. en de warmtepomp een afspraak voor ingeplanned om op te laten halen, op de dag van ophalen is er niemand geweest no show daar weer een nieuwe afspraak voor ingeplanned en nu hopen dat ze wel komen... ik geef toppy vanwege deze ervaring net een voldoende, de bestelde items zijn beide geleverd. maar er is genoeg ruimte voor verbetering
Hey Tom, Bedankt voor je review! We erkennen inderdaad dat het niet helemaal lekker is gelopen bij je. Eerst de verkeerde levering en vervolgens de ophaling die niet plaats vond. Super sorry hiervoor! We zien dat er een nieuwe ophaling is ingediend voor aanstaande vrijdag! Hopelijk is na deze ophaling alles voor je opgelost. Mocht dit niet het geval zijn neem dan even contact met ons op.
Alles vlekkeloos verlopen Een dikke score van 11/10 Een topmerk van een helm met nog eens bovenop 5€ korting in de webwinkel . Daar kunnen nog veel e-shops van leren. Makkelijke site . Duidelijke artikel beschrijving. Wij komen zeker terug Toppie