Filter

Snelle levering volgens afspraak

Goede site, producten goed te vinden, goed prijs.

Als goed

Duidelijke communicatie

Overzichtelijk en duidelijk

Super zoals we gewoon zijn

Netjes en snel geleverd.

Toppy

Mooie terrasverwarming geleverd die aan mijn verwachtingen voldoet

Beste, Ik heb gisteren mijn auto cleaner aangekregen, echter wanneer ik hem wil proberen moet ik vaststellen dat ik de Adapter uitloop-opening niet op de uitlaat van het zwembad kan schroeven. Ik zie niets abnormaal aan de schroefverbinding en het kapje van de uitlaat draait er vanzelf op. Hebben jullie dit probleem ook al vastgesteld, of heb ik nu weer terug de pech. Met vriendelijke groeten Roger Aerts

Altijd snelle levering. Zeer tevreden over de website.

toppp !!!!

goede vlugge levering

Alles prima in orde

Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe opblaasbare spa aangeschaft en enkele dagen later op schema netjes afgeleverd. Prima verpakt, alles goed kunnen installeren en genieten van de spa. Enkel de handleiding bij het toestel zou wel wat duidelijker kunnen.

Piccobello

Alles top in orde !

Juist uitstekend!

De laagste prijzen en een top leveringstijd, what else?!

Slecht.

Pakje werd gedropt door Post NL in een afhaalpunt op 20 km van het leveringsadres, terwijl er op 2 km ook ééntje van hun is.

netjes aangekomen

goed ontvangen

Eenvoudig bestellen, duidelijkheid over levering

Het bestellen ging eenvoudig en er werden de juiste suggesties gedaan om bij te bestellen (accessoires bij zwembad). Er werd duidelijk gecommuniceerd dat door de drukte de levering niet de volgende dag is maar een dagje later. Geen probleem, we waren op de hoogte.

Mooie producten, vlotte correcte service!

Mooie producten en vlotte correcte service!

Snelle levering en degelijk materiaal voor een correct prijs

Positief

Supersnelle levering van het gevraagde product

Duidelijke en gebruikersvriendelijke bestelmethode.

Perfecte

Snelle levering contact met de medewerker heel goed

Werd niet de volgende dag geleverd

Had op donderdag ochtend voor 11 uur smorgens besteld, zou de volgende dag binnen komen. Helaas kwam deze zaterdag. Jammer. Product was goed verpakt en verder helemaal in orde.

Toppie

Geweldig gewoon volgende dag in huis

Een top bedrijf

Reeds meerdere bestellingen bij Toppy gedaan. Kom hier toch iedere keer weer terug. Top bedrijf. Reageert heel vlot en absoluut goed op een klacht.

Goed geregeld!

Prijzen zijn prima, levertijden ok, communicatie top… prima webshop!

Goed.

Snelle levering, alleen had ik meerdere producten die niet allemaal tegelijk kwamen en 1 product werd bij een post nl punt gebracht terwijl ik het thuis verwachte. Ik heb het daar opgehaald en 2 dagen daarna werd hetzelfde product wel bij mij thuis bezorgd. Dus heb het nu 2 keer ontvangen.

Toppy

Tip top