Filter

perfect

mooi en snel

Niets ontvangen

Ik wacht al 2 weken! Niets ontvangen toch zeggen jullie dat het als ontvangen staat aangeduid, maar ik heb niets gezien! Geld kwijt en geen producten! Zal nooit meer bestellen bij Toppie!

Het was weer Toppy geregeld. Nu jij

Snelle levering goede prijs kwaliteit. Bedankt!

er ging wat verkeerd ( vertraging) met de levering. Dit was niet Toppy fout maar van de leverancier. het bleef in zijn magazijn liggen. Toppy heeft dit rechtgezet met nog een geschenkje boven op. Dat noem ik zaken doen. Proficiat.

Toppie!

Eerste aankoop zwembadstofzuiger op accu was geen succes, Werd keurig opgelost en afgewerkt via retourlevering en teruggave aankoopbedrag. Nieuwe aankoop ander type tot nu toe succes

Super service

Alles gemakkelijk terug te vinden op de site en bij extra vragen snel anrwoord. Super service.

Na een melding direct het pakketje ontvangen

Zeer goed geholpen door klantenservice en goede feedback na dat het pakje niet verzonden was. Alsnog zeer snel geleverd Toppy :)

Snelle levering, goede kwaliteit product :)

Supper snelle en goede levering

Super snel en goede levering voor herhaling vatbaar

Heel tevreden

Top kwaliteit, snelle levering, heel tevreden maw

Gewoon afspraak is afspraak: TOP!!!

Alles netjes volgens afspraak bezorgd. Kon niet beter!!

Mijn bestelling was er nog eerder dan bij de bestelling aangekondigd en artikel voldoet perfect

Product zoals verwacht ontvangen

Product zoals verwacht ontvangen, maar bezorgservice slecht. Asociaal (rij)gedrag

dag later dan beloofd bezorgd

dag later bezorgd dan beloofd

Snelle beloofde service !! Top produkt geleverd!!

De beloofde leverdatum werd behaald door Toppy !! Ze leverden een top product!!

Perfecte omschrijving van het artikel en snelle levering.

Perfecto!

Perfect!

Naar België voor 18.00 besteld 3 dagen later.

Sneller naar België zal niet gaan maar geduld en alles komt in orde.

Goede spullen snelle levering

Super snel geleverd en goede spullen. Fijn ook dat je via Klarna kan betalen.

Heel vlotte ,correcte levering

Na bestelling werd alles vlug en correct geleverd.

Zoals voorspelt

Q

Altijd snelle levering en goede kwaliteit!

Zwembad met toebehoren plus een warmtepomp gekocht. Super snel geleverd, kwaliteit top en gebruiksaanwijzing duidelijk!

Toppie!!!

Prima en op tijd geleverd!

Redelijk

Ik bestelde 3 pakken zwembadtegels. Dat kreeg ik ook echter 1pak was van een ander merk en ondanks dat op het pak dezelfde dikte staat matcht het net niet helemaal lekker bij de andere. Zit verschil in. Zowel in kleur, structuur en dikte. Het is dat we geen tijd meer hadden om te ruilen gezien de levertijden. Het zou netjes zijn om dit te melden vooraf...

Toppy!

Snel en goed geleverd, geen verassingen. De prijs was helemaal om zeer tevreden over te zijn.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR