Filter

Slechte service

Ik heb het apparaat besteld en het werkte drie hele dagen. Dus ik netjes gebeld en aangegeven dat het niet werkt . Dan zeggen maak een ticket aan bij bestway. Dat heb ik getracht en werkt totaal niet. Ik weer gebeld en gezegd dat ik het apparaat terug eil sturen ( wat ook mijn recht is) zeggen ze we komen er vandaag op terug. Krijg ik een e-mail dat ik een bericht naar bestway moet sturen. Ik wil mijn geld terug of een ander apparaat en niet van het kastje naar de muur gestuurd worden. Ik vind het echt heel teleurstellend dat ik niet de mogelijkheid krijg om het gewoon te retourneren en geen antwoordnummer krijg om het terug te sturen. Dus nee ik raad het mensen niet aan om hier iets kopen wanneer je weet dat ze mensen zo behandelen met problemen. Neem het apparaat terug en ga vervolgens met bestway zelf om tafel maar laat de klant er niet mee zitten

Goed gegaan

De levering heeft langer geduurt dan dat ik verwacht had (ruim 1 week na bestelling) maar uiteindelijk is het toch goed gekomen

Snelle levering alles ging goed

Snel en correct.

Snel en correct .

Alles wat je bij Toppie besteld is ook echt Toppie

Een Koifilter besteld, jaccuzi accessoires, nu weer een nieuwe uv lamp. Maar de service en prijs is top. Winkel graag in deze webshop

Snel en goed

Donderdag besteld, vrijdagochtend al in huis. Zeer complete opblaasjacuzzi. Service is goed en medewerkers zijn vriendelijk.

Snelle levering en goeie service staan meteen voor je klaar als er iets is

Zeer goeie ervaring mee

makkelijk bestellen super vlot geleverd

overzichtelijke site met duidelijke product omschrijving. advies optie ook erg prettig

Helemaal toppy!

Precies wat ik nodig had

Snelle levering , net ingepakt en beschermd. Prima

Vlug besteld, rap geleverd

Uitstekende website met een vlotte levering.

Toppy !

Eerste bestelling bij Toppy voor een luchtpomp (zwemvijver) en fles vijveronderhoud. Prijs was zeker in orde en levering volgende dag zoals aangegeven. Helemaal toppy dus !!! Enige opmerking is dat het om 2 vrij zware items ging en deze in 1 doos zaten. Voor mij geen probleem, maar de leverancier vond het té zwaar, wat ik wel kan begrijpen.

Bij aankoop van een kokido waterstofzuiger , bleek bij de test dat deze een fabricatie fout had , direkt een nieuwe opgestuurd gekregen, deze doet wel wat hij moet doen , super tevreden ,TOPPY

bestelling en product verliepen prima. De levering niet.

Over de bestelling en het product zelf ben ik zeer tevreden, alles verliep vlot. De levering die woensdag zou plaatsvinden is pas zaterdagavond toegekomen. De tracking gaf steeds verkeerde dagen en uren aan. Ik heb begrip dat het later zou geleverd worden maar niet dat er op de tracker staat dat hij woensdag, donderdag daarna vrijdag en tensoltte zaterdag werd geleverd met telkens een verkeerd uur erbij. Ik heb dus nodeloos thuis zitten wachten.

Snelle service en goede prijs

Steeds beste prijs en snelle service

Niet geleverd volgens afspraak

Artikel op 12 juli voor 4 uur besteld, zou volgende dag geleverd worden. Geplande levering volgens vervoerder is 18 juli. 6 dagen ipv 1. Zeer slecht

gewoon geweldig

alles wordt snel geleverd zonder kosten

Snelle levering van een prima product

Snelle levering van een prima product.

Alles tip top verlopen

Alles snel en correct geleverd

Prima prijs, levering en reactietijd bij vragen

Niet bezorgd op adres

Snelle levering en degelijk verpakt

Super snel geleverd

Snel geleverd en afhaal mogelijkheid zou nog veel beter zijn

Super goed

Zeer snelle levering