Filter

Zoals het hoort

Snel en netjes geleverd

Was snel en goed geleverd

Correct en stipt

De levering ging heel snel! Zelfs een dag vroeger dan oorspronkelijk was opgegeven.

Snel en duidelijk

Heel goed en snel

Je kan er van alles vinden. En goede uitleg. Daarnaast snel in huis en goed verpakt.

Prima wat betreft bestelling en levering. Opzet instructie is wat summier. Met video op you tube erbij geen probleem.

snelle levering. Duidelijke afhandeling. En zelfs de goedkoopste!

Goede producten en snelle levering

Loungezwembad gekocht + filter pomp en zoutsysteem. Pomp moest ik ( vanwege niveauverschil) aandrijvenet een vijver pomp om het te laten starten want zuigkracht was niet genoeg om te initiëren. Hij doe het nu zonder dus super. Zoutsysteem werkt, in begin wat codes gehad. Het bleekt dat ik teveel zout erin had gedaan ( te dichtbij de pomp). In de toekomst zal ik het zou mengen met wat water en aan de andere kant ingooien ( richting de uitgaan van de slang IPV bij de toevoer van water. Ben tevreden met de aankoop. Notitie: jammer dat er weinig uitleg staat over zoutverhouding bij de instructies. Voor de rest top.

Net iets beter dan het al zou moeten zijn.

Snelle levering en bij problemen snelle duidelijke hulp. Foto kunnen meesturen is hierbij zeer hulpzaam.

heel makkelijk

duidelijk makkelijk en snel

Goede ervaring

- Snelle service en levering - Goed verpakt - Betaalbaar

Achat piscine+ accessoires

Bonjour, très content de mes achats chez Toppy, prix très bas, livraison, rapide et le tout, conforme a ma réservation. Site à recommander. Rien que du ++++++++++ Un grand merci à toute l'équipe et à bientôt.

top garantie beleid

bij ontvangst van mijn intex zwembad afdekzeil bleek er een naad al los te zitten, eigenlijk moet je dit via intex zelf regelen maar omdat ik niet tevreden was met de kwaliteit van het dekzeil en geen nieuwe wou hebben maar het zeil retour sturen. toppy heeft na het sturen van foto's van de defecte naad zonder moeilijk te doen het bedrag geretourneerd, klasse hoor, dat is wat je noemt service.

Jullie doen je naam eer aan.

Gewoon goed en goed is goed.

Alles op tijd geleverd en goed verpakt

Geweldige winkel

Zeer betrouwbare winkel. Snelle levering, gemakkelijke communicatie, ik moest een product omruilen en ik werd snel geholpen en een goede variëteit aan producten.

Top firma met vlugge leertijd

Snelle levertermijn

Mijn vijverfilter was defect binnen de garantieperiode en Toppy heeft super snel een nieuwe geleverd. Snelle reactie en actie.

Toppy voor alles in de tuin!

Prima website makkelijk te bestellen en betalen . Kwam heel snel aan. Klanten service was heel beleeft (was een klein probleempje -- ik had verkeerd besteld) Ik gebruik toppy altijd weer !

Twee dagen later bezord

Twee dagen later bezorgd

Product volgens afspraak geleverd, na installatie functioneert deze heel goed.

Super service

Snel geleverd, degelijk verpakt