Filter

na verkeerd geleverd product ,super opgelost

na een melding over een fout geleverd product , werd het juiste product snel nageleverd en mochten we andere product houden .

Door uitstekend meedenken van de klantenservice uiteindelijk bij een prima product terechtgekomen!

Voor ons zwembad (inhoud 36m2) een accustofzuiger met zuigkracht zwaar besteld. Dit bleek onvoldoende, maar deze na uitleg aan de klantenservice kunnen vervangen door de zwaarste Poolblaster. Deze doet z’n werk naar alle tevredenheid. Dus compliment voor de klantenservice: in plaats van eigenaar van een miskoop nu een tevreden klant.

top

snel,

Helemaal toppy

Snel en goed geleverd

Goede omschrijving en snelle levering

Toppy

Snel en in goede orde ontvangen

Kleine beschadiging

Leveringen waren prima geregeld! De sloroller van de kamado kettle joe vertoont kleine beschadigingen, helaas. Het emaille, mogelijk kunt u zorgen voor een reparatiestift/-setje? Verder niets dan lof!

gewoon prima

gewoon prima, snel bezorgd

Super.

Snel geleverd en zeer goede service, complimenten.

ok

ok

Snelle service en goede levering

Snelle service en goede levering en gemakkelijk te kiezen op de webstie

Goede service en duidelijke site

Hele duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede service als dat nodig is, en een snelle levering!

De chauffeur heeft zelfs geholpen om het Pakket binnen te zetten toppy haha

Top bedrijf met een perfecte after sales service

Bij Toppy koop je niet alleen maar een product maar ook een perfecte dienst wat ik bij vele andere webshops mis! Echt een top bedrijf met een geweldige service. Ik had een warmtepomp besteld voor ons bad, maar die maakte veel herrie en kon ook niet goed opwarmen! Na het contact opnemen met Toppy en een fijne en constructieve email uitwisseling, mochten we de warmte pomp retourneren. Deze keer op advies van Toppy hebben we de juiste warmtepomp besteld, namelijk een W’eau Mini Inverter Plus 4.5 Kw. Deze werkt perfect, het geluidsniveua is echt erg laag, soms heb je het niet in de gaten dat warmtepomp draait (op een afstand tussen 5-10 m) en deze gaat ook snel opwarmen (binnen een paar uur). Kortom ons probleem is opgelost. Hartelijke dank aan Toppy Service

Netjes af gehandeld

Onduidelijke beschrijving

We hadden een zwembad met filterpomp besteld. Toen we het zwembad binnen hadden zat er geen filterpomp bij. Het blijkt dat je die nog apart moest bij bestellen. Zet dan in de titel erbij : zwembad VOOR een filterpomp ipv MET filterpomp. Nu ons oude zwembad maar opgezet. Zwembad kwam 2 dagen later ivm drukte. Hierdoor ons oude zwembad opgezet dat de kinderen toch konden zwemmen de volgende dag. Erg jammer!

snelle levering van goede producten

Snelle levering van fijne producten. Ik vond het ook fijn dat de website suggesties gaf van producten die ik bij mijn zwembad kon bestellen. Zonder deze suggesties was ik vast de helft vergeten te bestellen.

Super snel verzonden en prima kwaliteit spullen.

Het zwembad werd binnen 2 dagen geleverd daarna nog een zandfilterpomp met zand besteld alleen stond er niet goed op de website beschreven hoeveel zand erin moest dus ik had een zak van 20 kg besteld en dat was te weinig er moest 36 kilo in. De zak met zand werd ook pas de dag erna geleverd. Dat was even verwarrend en wat minder. Gelukkig hadden ze hier in de buurt ook filterzand liggen. Dus dat was snel opgelost.

U heeft geleverd wat ik nodig had!

De informatie die nodig is om een keuze te maken niet echt helder dus dat mij wat moeite gekost. Bestellen geen probleem en leveren ook niet. Toen het bij mij binnen kwam gemonteerd en het werkte meteen goed! Bedankt!

Perfect advies en stipte levering

Goed advies gekregen over het type warmtepomp voor mijn zwembad. Snelle levering gevraagd wegens defect oude verwarming, en ook gekregen : donderdagavond besteld, maandagochtend geleverd. Prima service !

To enjoy

Snelle levering en duidelijke uitleg erbij!

Niet tevreden

Ik kreeg na bestelling snel bericht dat het pakket verzonden is, echter is het kwijtgeraakt in de post. Dat kan gebeuren natuurlijk en ze zijn een onderzoek gestart. Maar ondertussen heb ik wel betaald en sta met lege handen. Ik had het netjes gevonden als ze direct een nieuw exemplaar verstuurd hadden of het geld direct hadden teruggeboekt. Dit ben ik ook zo gewend van andere webshops.

Uitmuntend

Overzichtelijke site en snelle levering!

Perfect.

Perfect op tijd geleverd en voldoet volledig volgens de omschrijving.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR