Filter

Topservice

We hadden een scimmer besteld waar helaas een productiefout in zat. Een mailtje met foto´s naar de klantendienst gestuurd, de dag erna kreeg ik een mail terug dat ze een nieuwe gingen sturen en deze werd effectief geleverd een dag later. Dank je toppy voor de zeer goede service.

Afspraak is afspraak

Goede keuze kunnen maken op basis van website. Product voldoet ruim aan de verwachting!

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Alles ok

Prima alles toppy

Snelle levering, netjes verpakt

Zeer professioneel.

Correcte behandeling van de zending. Dank u wel.

helemaal fijn

helemaal fijn

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Uitstekende ervaring. Zou niet weten wat er beter zou kunnen?

Alles heel vlot en correct verlopen voor een uitstekende prijs! Top!

Alles is heel vlot en correct verlopen voor een uitstekende prijs! Top!

Prima deal

Lamp incl. verzendkosten was nog goedkoper dan bij het tuincentrum. Wel een grote doos☺ Als je het lampje verzendt in een envelop kan het pakket door de brievenbus. Nog goedkoper ook.

Producten zijn goed

De bestelde producten zijn goed. Enkel bestond onze bestelling uit 2 verschillende pakketjes waardoor er 1 pakketje 7dagen later is geleverd dan het eerste pakketje,en we hadden ze alle 2 de pakketjes nodig om het te kunnen gebruiken(dat is het enige jammere eraan voor ons)

Vlotte levering, geen verzendkosten

Vlotte levering, geen verzendkosten.

Toppy!

Netjes en op afgesproken tijdstip geleverd!

Snel in huis prima product

Tip lever ook de vier 2025cr batteries er bij dan is het helemaal top

Uitstekend!

Goede website, vlotte keuze en snelle levering! uitstekende bediening

Toppy service

Zeer tevreden met lijn aankoop en de geleverde service. Online bestellen ging heel vlot en de levering was zoals vermeld.

Levertijd is veel langer

Op donderdag om 21.30 uur een bestelling gedaan om een cadeau op tijd in huis te hebben. 1,5 week later wordt het pas geleverd. De verjaardag is inmiddels geweest…wel top communicatie gehad hierover met Toppy, maar de leverbetrouwbaarheid ervaren wij helaas niet als heel positief.

Snelle levering van het gewenste product

Valt tegen

Warmtepomp gekocht , maar valt toch zwaar tegen . Op 9 uur tijd amper 5 graden erbij , in een zwembad van 4,50 x 2,20 x 0,84......vind ik toch weinig . Begonnen op 21 gr om 9.30 uur en om 20.30 nog maar 26 gr.

Ehhh, best wel toppie Toppy

Nette site, nette afhandeling en snel bezorgd

Super service

Een goede en snellle service

Er was in de verpakking, en dus het product gesneden

De verpakking was gesneden met een Stanleymes, en dus het grondzeil ook

Snelle levering goede prijzen

2100 De Kempkens