Filter

Top service geweldig

Snelle levering,top producten

Alles top verlopen

Gemakkelijke site, vlot bestellen en mega snel geleverd. Indien ik nog iets nodig heb dan kijk ik zeker eerst op jullie site.

Super online bestellen, met snelle levering volgens afspraak

helemaal toppy

Helemaal goed

Alles is gewoon toppy .

Snelle levering en zeer goede service .

Toppie

Op de website eenvoudig materiaal besteld en vlot geleverd door toppy.

Misleidende aanbieding

Via Google heb ik een aanbieding van Toppy gevonden.. Zwembad inclusief ondergrond tegels. Meteen besteld. Alleen het zwembad ontvangen. Na contact met de klantenservice kreeg ik de vraag waar de aanbieding stond, deze was niet bekend. Gelukkig een printscreen bij toeval gemaakt en deze terug gestuurd. Bij een email terug stond 'Hey Nico', (ik benoem dit omdat ik niet zo heet).. Als antwoord kreeg ik dat dit een fout van Google moet zijn en dat ik uit coulance 1 pak tegels krijg. Zwembad teruggestuurd, aangezien deze elders dan goedkoper is..nu eerst wachten op mijn geld terug.

Ik ben super tevreden van Toppy, alles prima!

Heel blij met mijn oase filter 1500... Zuivert mijn vijver als nooit tevoren. Super goede prijs kwaliteit verhouding! Ook de levering gebeurde de dag na de bestelling, niks dan lof voor Toppy!

Product super snel ontvangen,goede prijs kwaliteit en service.dank u wel

Super snelle levering en zeer ondersteunende klantenservice

Een van de gekochte artikelen was beschadigd. Op verzoek heeft de klantenservice snel een nieuwe geleverd. De prijzen zijn ook relatief lager dan bij andere winkels.

Product als omschreven, Goede prijs, Snel geleverd, Goed verpakt

Alles was ok

Als nieuwe klant heb ik een goede ervaring met Toppy

Goede service.

Heeft een week geduurd. Voordat wij het juiste zwembad geleverd kregen na 2x verkeerde produkt. Servicedesk zat er meteen goed op. Om de logistieke problemen op te lossen. Met een goede service en kleine compensatie voor het ongemak. Ondanks paar leverings problemen zou ik zo weer bestellen bij toppy. Dit kan nu eenmaal voorkomen als er produkten verkeerd worden ingeboekt bij logistiek. Gebeurd bij mij op werk ook wel eens. Ma de service personeel heeft het goed opgelost.

Rapport qualité prix imbattable ! Rapidité de livraison !

Parfait !

Juiste levering en service is ok

Ben tevreden met de levering en bestelling bij dit bedrijf.

Toppy

Supper

goed en snel

snelle levering alles prima

Beste prijs

Levering was een beetje ongecontroleerd, maar toppy heeft zijn best gedaan om alsnog alsnog in goede banen te leiden. Producten zijn super goed geprijsd

Kwaliteit.

Snelle levering.

Zeer goede service

Ik had per abuis verkeerde produkt geleverd gekregen. Mail gestuurd, volgende dag gelijk een reactie en stond het juiste artikel alweer klaar voor verzending.

prima verzorgd

Het was een simpele bestelling, maar ook die horen netjes verzorgd te zijn. Keurig in orde en prima op tijd.

Gewoon top.

Gewoon top geregeld.

Klantgericht

Altijd direct kontakt voor het geval iets misgaat

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR