Filter

Geweldig !! snelle levering

Niks ontvangen

Wij wachten nog steeds op ons pakket. Wij waren niet thuis bij levering en het zou naar een PostNL punt gaan, maar daar is het meer dan een week later nog niet aangekomen. De vraag is waar het pakket is

Toppy is top

snel, voordelig en doen precies wat ze beloven

Prima product

Toppieee ...

Alles is correct en snel verlopen.

Goede prijs/kwaliteit maar niet 'vandaag besteld en morgen in huis'

Na bevestiging van de bestelling meteen een berichtje ontvangen dat het door drukte bij Toppy en PostNL iets langer ging duren. Omdat ik na 3 à 4 dagen nog niks had gehoord of gelezen zelf navraag gedaan. Bleek het product niet leverbaar, was besteld bij de leverancier maar de levertijd was niet bekend. Een proactievere communicatie lijkt mij op z'n plaats als er zoiets aan de hand is. Gelukkig werd het product vervolgens vrij snel geleverd maar dat heeft al met al langer dan een week geduurd.

Goed product ,op tijd bezorgd.

Zelfde als boven vermeld is

Uitstekende service

Alles tip top inorde

Gewoon Toppy!

Al meerdere artikelen voor van alles en nog wat besteld. Altijd wordt het netjes en optijd geleverd. Nog nooit problemen gehad. Ze heten tenslotte niet voor niets Toppy.

netjes

ontving verkeerde produkt- contact formulier ingevuld en twee dagen later alsnog het juiste produkt ontvangen

top

alles zeer vlot en correcte uitleg

perfect geregeld

perfect geregeld

Toppy

Zeer snelle levering tegen prima prijs, geweldig.

zeer goed

bestelling gedaan -> twee dagen later was mijn pakket thuis. zwembad overkapping is van zeer degelijke kwaliteit, duidelijke monteer instructies.

Na wat problemen heeft de klantenservice van toppy dit keurig opgelost. Nu zijn we heel blij met onze Intex pure spa.

Top levering en zeer tevreden van onze spa

Slechte garantieservice

Zandfilterpomp gekocht a 230 euro. Deze is echter niet goed. Bellen we voor garantie worden we afgewippeld en naar de de intex verwezen. Echter zij hebben ons de pomp verkocht en dan verwacht je zeker meer behulpzaamheid dan simpel afgewippeld te worden.

Toppy

Was beschadigde goederen geleverd.

Deden niet moeilijk stuurde mij gelijk een nieuwe en mocht de beschadigde houden.

Goede service en uitleg Snel geleverd

Alles verliep uitstekend

Bestelling en levering verliepen zeer vlot

Toppy.. zo is het!

groot assortiment, duidelijke product info, en snelle levering precies zoals beloofd. Verder heb ik de producten die ik zocht nergens anders goedkoper kunnen vinden.

Gewoon goed geleverd zoals besteld

Kan er niks van zeggen buiten dat de bezorging wel wat vertraging heeft gehad, maar dat ligt niet aan Toppy.

Snel en goed

Duidelijke website, goed product en snelle levering :)

Goede service en snelle levering (België)

Betrouwbare website en mooi aanbod. Gemakkelijk te bestellen en te betalen. Levering zoals aangegeven, snel en op tijd, zelfs naar België.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR