Filter

Altijd goed bij jullie

Lekker snel binnen en goede prijzen.

Eerste aankoop en alles tip top in orde !

Communicatie moet beter

'S nachts om 2.30 uur een email gehad dat alles 's ochtends tussen 7 en 9 bezorgd zou worden. En idd om 830 uur was ie er. toevallig was ik thuis en uit bed.... al het bestelde is toen wel geleverd

Product zoals omschreven,goede kwaliteit en top prijs,een aanrader

De jacuzzi is top

Nette bezorgen, makkelijk op te zetten, heerlijk om te gebruiken

Snelle levering goed advies

Goed advies en geduldige klantenservice. Snelle levering

Altijd op tijd geleverd en goede kwaliteit

Bestelling snel verzonden

heel goeie klantenservice

Zwembadcover besteld, maar de verkeerde geleverd. In tegenstelling tot andere online aanbieders hebben ze geen retour afgewacht om de juiste cover op te sturen. Waren bovendien heel erg vriendelijk in hun communicatie

Vandaag besteld morgen al binnen. Maken ze ook waar ondanks dat het warme weer er al was Top voor Toppy

Dynamisme

Toch een dagje later begonnen aan de inpak waardoor een dagje later geleverd . Maakte niet veel uit maar was wel op het nippertje omdat we op vakantie vertrokken. Verder alles ok hoor.

Dynamisch

Zeer ok

Goede prijs - snelle levering

Niet goed

Ik had zelf te weinig zwembadzout besteld. Uiteindelijk kreeg ik ook nog eens de verkeerde temperatuurmeter toegestuurd, er werd mij een andere beloofd, nooit heb ik deze ontvangen, erg slecht. Om het zwembadzout foutje te herstellen heeft Raoul netjes gereageerd om de verzendkosten te vergoeden, maar helaas het zwembadzout is niet meer op voorraad. Ik ga jullie niet aanraden

Zeer goede klantenservice

Waterglijbaan ontvangen, maar liep dezelfde dag al leeg. Zonder problemen een nieuwe ontvangen.

Top service!

Alles was zoals op de website omschreven. Makkelijk te installeren en super blote in gebruik.

Toppie

Alles is heel vlot en vlug verlopen

Prijs kwaliteit goed

Groot assortiment en snelle nette verzending!

Groot assortiment en snelle nette verzending!

Gewoon heel goed

Geen opmerkingen, alles prima afgehandeld, een aanrader.

Gewoon zonder fratsen

Gewoon mooi optijd geleverd, kwaliteit is goed

Goede service, snelle levering!

Goede service, snelle levering!

Snelle levering, goede prijzen.

Prima winkel.

snelle levering - beschreven zoals het is

Toppy doet wat het beloofd

Snel geleverd vijversubstraat. Helaas is het VT Premium Substrate - 20 liter niet bruin van kleur zoals op de foto op de weebsite, maar licht. Stond niet vermeld op de website.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR