Zeer slecht
Beste meneer mevrouw.
Wij hebben onze exit zwembad tent bij u besteld op zondag.
Vervolgens kregen wij dinsdag 1 doos geleverd,achteraf doos 2/2 1/2 hebben wij dus niet ontvangen van jullie.
Na deze constatering heb ik meer male contact gezocht met jullie via de app, hierop kwam geen reactie.
Nadat ik jullie gemaild heb met alle informatie over de ontbrekende doos/onderdelen kreeg ik een reactie helaas en vervelend voor u.
Dan moet u rechtstreeks contact opnemen met exit want hun handelen hun eigen klachten af.
Nadat ik gemeld heb dat dit geen klacht is maar gewoon een incomplete zending werd ik evengoed nogmaals doorverwezen naar exit.
Nadat ik contact opgenomen had met exit,werd ik zoals verwacht weer terug gestuurd naar jullie want wat bleek.
Dit was geen klacht maar een incomplete zending.
Nadat exit naar 3 verschillende personen van toppy gemaild heeft dit zsm op te pakken bleef het wederom 48 uur stil van jullie kant.
Ik kon niet bellen met jullie niks.
Ik heb na 48 uur wederom contact gezocht met exit en ben daar keurig behandeld, uit eindelijk heeft exit de ontbrekende doos opgestuurd en wij hebben die pas vandaag ontvangen.
Ik vind jullie service en bereikbaarheid dus vreselijk beneden peil.
Ik ben dus erg benieuwd naar jullie reactie hierop........
Op deze manier blijven er weinig klanten over ben ik bang, en zal er ook weinig mond op mond reclame zijn voor jullie bedrijf.
Met vriendelijke groeten
Henk Kruse