Filter

Makkelijke site, goed verpakt.

Goede warmtepomp

De weau mini inverter 4kw besteld voor een intex bad van 4.50x2.20x89. Aansluiten is echt makkelijk, alleen moet je wel echt meerdere slangenklemmen bestellen. Wij hebben er eerst extra tape om gedaan en daarna de klemmen want anders lekt hij nog steeds. En een intex adapter A set dat is makkelijker aansluiten als je schroefdraad hebt zitten op je aansluitingen van je slangen naar je bad. We hebben ervoor gekozen omdat de 4.5 kw uitverkocht was en omdat ze zeiden dat het piepje verholpen zou zijn. Het piepje is helaas niet verholpen, maar wij hebben hem wat verder weg staan dus is eigenlijk niet echt heel storend. Hij warmt heel erg goed op en als hij op de gewenste temperatuur is dan slaat hij af. Bediening is super makkelijk. Wij zijn erg tevreden! Dus helemaal Toppy!

Prima levering en erg tevreden.

Mooi en goede levering.Ik zeg Toppy.

Zeer tevreden over Toppy

Al vaker iets besteld en nooit teleurgesteld. Netjes verpakt en snelle verzending. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank Toppy!

Geweldig wat een service van Toppy.

Helaas gaf onze vijverpomp na zowat 2 jaar de geest. In goed overleg met de klantenservice deze terug gezonden en binnen een week een nieuwe ontvangen!! Chapeau voor jullie service

Snel en vriendelijk en laagst in prijs

E-mails zijn beantwoord, ook telefonisch vriendelijk en duidelijk. Service is goed levering was snel dik te vreden. Het ging hier om een Hozelock drukfilter voor de vijver. Toppy was de enige die hier duidelijk in was en heeft geholpen. Daarnaast was hun prijs ook het laagst. Echt To(py)

Toppie

Ik ben zeer content ook bij de levering, als geplaatst het ging vlug en makkelijk

Toppy

Top service!

nette snelle levering

nette snelle levering

zeer goed

Ondanks dat we lang op de liner hebben moeten wachten en dat er een miscommunicatie geweest is over de profielen !en die door een of andere reden vastzitten in Oss,Nederland!! en daarom hebben jullie nu nieuwe verstuurd naar ons en wacht ik nu met een klein hartje ...en hoop ik dat het nu goed gaat en wel aankomt ....ben ik toch nog altijd heel tevreden over jullie, jullie zijn altijd zoals ik, altijd vriendelijk en proberen altijd te helpen en te luisteren ,ook hebben wij een tegemoetkoming gekregen(alleen we moeten die nog ontvangen want ook dit is misgelopen!! ) van jullie !!!als je spreekt van alles gebeurd met een reden ....tja hoeveel redens moeten er nog zijn LOLLLL.Toppy is Toppy !!

Alles is prima verlopen.

Zeer goede service.

Goede communicatie, snel geleverd

Zwembadtrap besteld. Snel geleverd. Precies zoals verwacht.

Super snelle levering en alles perfect in orde !

Heel veel keus , fijne website , mooie producten aan goede prijs en super snel geleverd !

Heel heel goed

Alles is prima verlopen

Toppyyy

Super snelle verzending. Zeer leuke spullen, je word er erg hebberig van ;-)

Alles correct verlopen.

Betrouwbaar en correct!

Correcte afhandeling en prima contact

Bestelling vlot verwerkt. Snelle reactie op door vervoerder beschadigde levering. Naar tevredenheid afgehandeld.

Corect en goede communicatie

Corect en goede communicatie

De opblaasflamingo was lek bij aankomst

Hebben gewoon een nieuwe gekregen, Top!

Mega tevreden

Snellere levering dan voorzien. Bedankt!!

Vlotte levering, scherpe prijzen

Goede service. Fijne site. Ik ben fan. Klantendienst ook heel vriendelijk.

kom niet beter, Chapeau.

Eerste ervaring maar die is perfect verlopen

Top product voor goeie prijs

Snel en accuraat geleverd

2100 De Kempkens