Filter

Toppy

Bij probleem wordt er onmiddelijk naar oplossingen gezocht, goede service, vriendelijk, goed bezig.

Snelle levering en goede prijs

Duidelijk website en op tijd geleverd. Toppie dus

Nu is alles Toppy. Super hulp/advies gekregen.

Geen enkele zwembadwinkel beter. TOPPY !!!

Toppy geleverd

Toppy geleverd ook qua prijs zeer tevreden en werkt ook nog goed

Rommelig

Ik denk zoals momenteel volgens de beleidsvoerders het merendeel van de producten uit Oekraïne komt denk ik dat mijn bestelling ook in de oorlog heeft gezeten aan de verpakking te zien, deze was dan ook te laat geleverd. Alles en ook mijn fonteinpomp lag los in de grote doos uit de originele verpakking van de pomp. Heel amateuristisch verpakt en geleverd!!!

Super geleverd

Mijn BBQ besteld op tijd geleverd echt toppie

Goede informatie,snelle levering.degelijke verpakking

Steeds goede ervaringen met toppy

Goed!

Duidelijke site alles heel goed te vinden en uitgelegd. Snelle goede levering!

Goed materiaal maar levering verliep niet als geadverteerd

De "voor 18u besteld morgen in huis" klopt niet echt. We bestelde voor 18u maar het duurde twee dagen voor het eerste pakket Erd geleverd en er ging een weekend over om het tweede te bezorgen. Ook al hadden we ze samen besteld. Voor de rest zeer tevreden over de geleverde materialen.

Gewoon zoals het moet zijn

vlotjes

alles verliep heel vlotjes

prima service

probleem snel en correct opgelost.

Topservice!

Goede communicatie, snelle en goede service!

De dag na bestelling afleveren is een mooie wens maar geen werkelijkheid

Het pakket is niet de dag na bestelling afgeleverd. De indruk is gewekt dat deze 3 dagen na bestelling is aangeboden maar ook dat is niet correct. Het pakket is gewoon op een afleverpunt gedropt. Flink balen wat hierdoor is het pakket 9 na bestelling pas in ons bezit gekomen

top product

besteld, en correct geleverd. juiste omschrijving

Snelle levering. Product zoals omschreven.

Producten zijn goed omschreven. Hierdoor goede keuze kunnen maken. Snelle levering

De Cadac besteld en een dag later al thuis, geweldig,was een fijne verrassing voor mijn man

Snel goed geregeld

Toppie

Duidelijk en Goed!

Bestelling correct en snel (volgensafspraak) geleverd!

Klantenservice reageert niet op whatsapp

Mijn bestelling kwam beschadigd geleverd aan. Contact opgenomen met de klantenservice via whatsapp maar na 1 week nog steeds geen reactie. Zeer jammer dit. Voor een bedrijf wat promoot een goede klantervaring te hebben. Na dit bericht wel contact gehad. Het is nu allemaal goed opgelost.

Toppy

De ene dag besteld volgende dag in huis

echt top

volledig volgens de regels , vlug en netjes afgeleverd.

Alles heel goed verlopen

Snel en goedkoper

Super snel geleverd.

De volgende dag als geleverd, en het product voldeed aan de verwachtingen.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR